Lifestyle

Dit herken je als een van je vriendinnen into astrologie is


Heb je een vriendin die helemaal into astrologie is? Van sterrenbeelden voorlezen tot oorbellen met maantjes dragen – deze dingen zijn superherkenbaar een van je vriendinnen zweert bij astrologie. 

1. Ze leest altijd je horoscoop voor 
Ligt er ergens een krant of tijdschrift? Reken maar dat zij naar de pagina bladert waar de horoscopen staan. En dan leest ze natuurlijk ook die van jou voor. En oké, je bent stiekem ook wel benieuwd wat er voor jou in de sterren staat.. of het nu klopt of niet.

via GIPHY

 

2. Ze weet alles over haar sun, moon en rising
Sun, moon en WAT?! Je hebt geen idee waar ze het precies over heeft als ze over de stand van de sterren praat. Naast een sterrenbeeld blijk je namelijk ook nog een sun, moon en rising te hebben. In het Nederlands: een ascendant. Je vriendin die into astrologie probeert het je uit te leggen, maar je snapt het nog steeds niet helemaal. Maar zij weet er echt álles over.

via GIPHY


3. Ze heeft een astrologieapp op haar telefoon
Als je vriendin echt into astrologie is, heeft ze sowieso een astrologieapp op haar telefoon. Vraag haar maar eens of ze Co–Star op haar telefoon heeft staan en die elke ochtend even checkt. Wedden van wel?

via GIPHY


4. Ze tagt je in herkenbare memes over de sterrenbeelden
Stieren zijn koppig, een beetje lui en houden van eten. Schorpioenen zijn heel koppig en komen kil over. Als je vriendin die into astrologie is een grappige meme ziet over jouw sterrenbeeld tagt ze je dan ook gegarandeerd. En je moet toegeven, soms klopt het net iets te goed! 


5. Ze analyseert mensen op basis van hun sterrenbeeld
Als ze date met iemand wil ze snel weten wat zijn of haar sterrenbeeld is. Ze houdt ervan om sterrenbeelden te analyseren, zeker bij een nieuwe lover. Maar ook andere mensen analyseert ze graag op basis van hun sterrenbeeld. En zijn jullie als vriendinnen eigenlijk een goede match op basis van jullie sterrenbeelden

via GIPHY


6. Ze draagt graag sieraden met maantjes, sterren(beelden) of stenen
Van de buitenkant zie je misschien niet direct dat je vriendin into astrologie is, of toch wel? Grote kans dat ze graag sieraden draagt met maantjes of sterren. Of een ketting met het teken van haar sterrenbeeld

via GIPHY

 
Beeld: iStock