Beauty

Kiss Kiss Bang Bang

Ik heb een nieuwe geweldige webshop ontdekt: Kiss Kiss Bang Bang. Deze online winkel is echt voor lipbalm addicts die het liefst de hele dag door gloss & balsem op hun lippen smeren!

Sinds 1 februari dit jaar ging de webshop live. Het team begon met een klein aanbod van de betere "hard to get" lipverzorging, en het assortiment zal binnenkort nog verder uitgebreid worden.

Nu vind je er to die for lipproducten van bijvoorbeeld Lipsmacker, Blistex en Chapstick. Maar ook de geweldige cupcake-lippenbalsems van Naughty but Nice, sticks van David & Goliath en de oldskool blikjes van Candy Kisses. Ook verkoopt Kiss Kiss Bang Bang de balsem van Rosebud Salve, waar echt iedereen dol op lijkt te zijn. Mmm!

Mijn favorieten:

De IceCream Flavoured Lip Balm in een soort mini ‘ijspotje’. Ik heb zelf de smaak “Cookies ’N Cream” en ja, die ruikt echt naar koekjes! Hij kost € 2,99.

De Chapstick in kersensmaak, die doet me echt aan vroeger denken en smeert lekker weg. Hij kost € 3,49.

David and Goliath lippenbalsem in de smaak “If life hands you lemons”. Al was het alleen maar om de té schattige verpakking! Deze stickjes kosten € 4,49.

Lipsmackers! Altijd goed. Bij deze webshop koop je een heleboel soorten die je nergens anders in Nederland vindt. Van de originele stickjes tot ‘squeezy’ smackers die in een knijptubetje zitten.

Kortom: dit is echt dé webshop voor lipbalmfreaks. De prijzen zijn lekker laag, de service super en de verzendkosten lekker laag. Shop ze!