Fashion

Kardashian Kurves

De Kardashians gaan met de rondingen mee. Het drietal Kim, Khloe en Kourtney hebben namelijk een nieuwe lijn voor vrouwen met een maatje meer. Hun Kardashian Kollection breid uit met Kardashian Kurves, met natuurlijk de bekende K voor Kurves. Wij zijn benieuwd!

What being Kurvy and Konfident means to you,’ is de Kardashians nieuwe slogan. Met dit zinnetje is de modellenwedstrijd van start gegaan om het merk in de publiciteit te krijgen. Ze zoeken een plus size model die voor hun kledinglijn wil staan. De winnares wordt naar Los Angeles gevlogen en krijgt daar een fotoshoot!

kardashians

Kim, Khloe en Kourtney zitten niet stil. Hun Kardashian Kollection heeft al veel lijnen. Zo is er een Home lijn met decoraties voor in huis en een vrouwenlijn met broeken, tops, rokken, jasjes, etc. Zo is er ook een lijn voor spijkerbroeken, zwemkleding, tassen, sieraden, zonnebrillen, hoeden en schoenen. Deze meiden zijn de laatste tijd flink bezig geweest! Dat terwijl Kourtney pas bevallen is van een meisje, Penelope Scotland.

Laten wij even een kijkje nemen in de vorige ‘K’ollecties!

kardashians
Kim, Khloe en Kourtney voor hun eerdere collectie, een denim line voor Sears.

kardashians
De drie zusjes met hun Kardashian Kollection brillenlijn. Ze hebben brillen op sterkte en zonnebrillen in allerlei stijlen.

Kim, Khloe en Kourtney met hun sieradenlijn:
kardashians

kardashians

kardashians

En als laatste, nog een kleine impressie van hun tassenlijn:
kardashians

kardashians

kardashians kardashians

Een ding is zeker, deze drie Kardashian dames houden van goud. Ze hebben een passie voor ontwerpen en zijn zeker niet bang voor de spotlights.

Wat vind jij van de Kardashian Kollection?

Bron: Fashionfoiegras, Nydaily
Bron beeld: Sears

Door: Jitske