Beauty

Ogen & lippen van Catrice

Het beautymerk Catrice maakt voor Kruidvat lekker betaalbare make-upjes. Vandaag probeerde ik de Volume Stylist Separation & Volume Mascara en de Moisturising Lipstick.

Door de loop van de jaren heb ik voor Girlscene heel wat mascara’s uitgeprobeerd. Laatst nog de nieuwste van Maybelline (wel okee) en van Max Factor (wauw!). Dit keer de Volume Stylist Separation & Volume Mascara van Catrice. Lekker goedkoop: maar € 3,49.

Hij heeft een heel apart borsteltje; van hard materiaal en dun, dus geen rond maar een plat borsteltje. Hij geeft kleur en volume, maar hij is vooral fijn om je wimpers heel erg goed te scheiden. Dus houd je niet van klontertjes en spinnenpoten, dan is dit echt de mascara voor jou! Houd je van mega dikke wimpers met veel volume en lengte, dan kun je het beste een andere mascara gebruiken en deze eroverheen, om je haartjes mooi te scheiden.

Voor mijn lippen heb ik de Moisturising Lipstick van Catrice gebruikt in de kleur 020 Caramel Beige. Hij is heel mooi lichtbruin, en smeert lekker uit, bijna als een gloss. Fijn als je niet van een méga opvallende kleur op je lippen houdt. Ik ben fan, en hij kost maar € 2,99!