Lifestyle

Horoscoop zomer 2021: alles over hoe jouw seksleven er deze zomer voorstaat


In de horoscoop van de zomer 2021 kom jij alles te weten wat er voor jou in de sterren staat geschreven. In deze zomermaand focussen we extra op jouw seksleven op basis van je sterrenbeeld. Lees snel verder over wat we over jouw sterrenbeeld kunnen zeggen in de horoscoop juli 2021!

Horoscoop zomer 2021: Ram 21 maart – 19 april

Hi koppige Ram. Deze maand ben jij erg prikkelbaar. Laat anderen niet jouw mood verpesten. De maand juli is namelijk perfect om op zoek te gaan naar een fijne sex buddy, mits je jouw gemoedstoestand de boel niet laat verpesten. 


Horoscoop zomer 2021: Stier 20 april – 20 mei

Een Stier staat erom bekend dat ze nogal jaloers aangelegd kan zijn. Je ontmoet in juli een leuke guy of girl, maar wil diegene al snel helemaal voor jezelf. Laat het gaan en focus je op jezelf, want je bent het helemaal waard babe


Horoscoop zomer 2021: Tweelingen 21 mei – 20 juni

Lieve Tweelingen: je hebt waarschijnlijk een relatie of je ziet iemand exclusief, want je bent zo trouw als een hond. Maar vergeet ook niet te genieten van alles wat er rond loopt. Je zit goed in je vel en bent hartstikke in trek bij de singles. 


Horoscoop zomer 2021: Kreeft 21 juni – 22 juli

Juni is de liefdesmaand voor jou! Als jij in een relatie zit voel jij je extra verliefd deze maand. Ben je single? Dan heb jij de behoefte om te jagen. En je moet gebruik maken van je status, want iedereen wordt vrolijk van jouw energie. Al is het maar vriendschappelijk. 


Horoscoop zomer 2021: Leeuw 23 juli – 22 augustus

Lieve Leeuw: je bent een echte jager en dat zal altijd zo blijven. Ook al zit je in een relatie, je kijkt de komende maand even lekker om je heen. En dat geeft niet. Kijken mag altijd en als je single bent dan is juli de maand om je slag te slaan.


Horoscoop zomer 2021: Maagd 23 augustus – 22 september

Oef, Maagd: dit is niet helemaal jouw maand. Je bent nogal emotioneel, zit niet lekker in je vel en brengt veel tijd thuis door. Laat het gaan en accepteer dat het even niet super gaat. Volgende maand gaat het vast beter.


Horoscoop zomer 2021: Weegschaal 23 september – 22 oktober

Hey big spender: is het wel verstandig om je halve salaris er op al die terrasjes doorheen te gooien? We snappen dat je wil genieten van de opening van alle feestjes en clubs, maar houdt ook nog even wat over. Die crush komt trouwens via een dating app en niet van een terras…


Horoscoop zomer 2021: Schorpioen 23 oktober – 21 november

Hot girl summer is wel aan jou besteed! Je gaat he-le-maal los deze maand. Misschien een beetje té… genieten van de aandacht mag, maar hoe zit het met kwaliteit?


Horoscoop zomer 2021: Boogschutter 22 november – 21 december

Boogschutters zijn hartstikke avontuurlijk. Daar staan ze om bekend. Juli is dan ook de perfecte flirtmaand voor deze sterrenbeelden. Een schuine glimlach van jou en de singles van het land zijn verkocht. En hey, misschien is die nieuwe lover wel dichterbij dan je denkt… 


Horoscoop zomer 2021: Steenbok 22 december – 19 januari

Steenbok: juli draait bij jou niet om nieuwe liefdes, maar om vriendschappen! Neem je nieuwe collega eens mee uit eten of pak een terrasje. Je zal zien dat daar een hele fijne vriendschap uit kan ontstaan. Partners in crime om volgende maand jullie slag te slaan op een tof festival.


Horoscoop zomer 2021: Waterman 20 januari – 18 februari

Deze maand heb jij heel veel energie. De zomer komt er aan en jij zit lekker in je vel. En dat zien mensen ook aan je. Je straalt, hebt een lekker kleurtje en paradeert zowat de hele maand in korte shorts. Die ene leuke barman of barvrouw is dat ook opgevallen. Slim om diegene te laten weten dat jij nog vrijgezel bent… 


Horoscoop zomer 2021: Vissen 19 februari – 20 maart

Vissen: deze maand doe jij je ding, maar het is allemaal niet geweldig. Verstandiger is te wachten tot augustus. Dan ben je helemaal in je element. De kans is erg groot dat jij dan eindelijk die ene leukie aan de haak slaat. Geduld wordt beloond!