Beauty

Nieuwe Essence nagellakjes

De nieuwe Essence producten voor je nagels maken je zomerse stijl nu al tot in de puntjes compleet. Of je nu voor felgekleurde nagels gaat of voor leuke accessoires om je nagels te stylen… Onze stagiaire Danique testte vijf kleurtjes van Essence voor je uit!

Van links naar rechts:

Essence Show Your Feet "6 Juicy Orange", € 1,99
Essence Colour & Go "19 VIP Appeal", €1,29
Essence Show Your Feet "2 Deep Blue Sea", € 1,99
Essence Multi Dimension "42 Dress to party", €1,79
Essence Show Your Feet "5 Flashy Pink", € 1,99

Bovenstaande kleuren zijn ideaal voor een stapavondje met je vriendinnen. De potjes hebben een fijn kwastje, die de nagellak mooi en egaal op je nagels smeert. De nagellak droogt mooi en snel op, heel handig voor als je snel een lakje op wilt doen! Vooral de Essence Show Your Feet "Flashy Pink" is een mooie kleur, lekker opvallend en glanzend!

Mocht je geen geduld of tijd hebben om te wachten tot wanneer je nagels gedroogd zijn, dan bestaat er de Quick ‘n’ dry spray! Deze spray helpt het drogen van je nagellak en nagelaccessoires versnellen. Het is heel gemakkelijk, spray ‘m over je nagellak of accessoire en je nagels drogen binnen enkele seconden. Dit is ook erg handig, wanneer er meerdere lagen nagellak worden aangebracht. Prijs: €2,49

Voor meer informatie over de essence producten, make-up-tips en nog veel meer kun je vinden op de website www.essence.eu. Neem eens een kijkje!

door Danique