Beauty

Nieuwe producten van Etos

Etos heeft een paar nieuwe producten die ik voor je heb uitgetest. Te weten: de shiny lipgloss, het waterproof kohlpotlood, de travel cosmeticaset én de voeten scrubcrème.

Ik heb de Shiny lipgloss uitgetest in een transparante kleur. Hij smeert leker, heeft een fijn kwastje/borsteltje en het formaat van het potje is ook prima. Nadeeltje: hij ruikt niet zo lekker, vind ik. En het is gewone, transparante tint, niets speciaals. Perfect voor een nude look of lekker naturel op het strand. Op de foto lijkt de kleur roze, maar dat is gewoon de kleur van mijn lippen; de gloss is helemaal doorzichtig.
Deze gloss kost € 2,99, dus ook betaalbaar.

Waterproof kohlpotlood. De verpakking is zilverblauw, maar vergis je niet: de kleur is chocoladebruin. Hij is lekker diepgekleurd en blijft lang zitten, de "test" op mijn hand moest ik er echt vanaf schrobben! Hij kost € 1,79.

Hoe handig is deze travel cosmeticaset! Hij kost € 6,80 en er zitten verschillende flesjes en potjes in én een trechtertje om het over te gieten. Zo kun je al je favoriete producten in kleine hoeveelheid meenemen op vakantie, zodat je niet hoeft te slepen met grote verpakkingen. Ook fijn voor in je handbagage als je gaat vliegen.

En tot slot: de voeten scrubcrème (€ 2,99). Hij maakt je voeten echt zacht en scrubt ook wat eelt weg. Ideaal voor in de zomer als je voeten helemaal ruw worden van het zand/water/etc. De scrub is een beetje goudbruin van kleur en ruikt wel heel apart, een beetje naar eucalyptus of kruiden. Niet mijn favo geur, maar hij scrubt érg fijn.