Beauty

Revlon: Luxe Nail Care & Matte Collection

Revlon introduceert deze zomer twee nieuwe lijnen: Luxe Nail Care & Matte Collection. De Nail Care Collection biedt nagels totale verzorging met behulp van vier verschillende producten. De Matte Collection bestaat uit een lijn van matte oogschaduws en matte lipsticks.

De Nail Care Collection bestaat uit vier producten, deze versterken, beschermen en voeden de nagels. Last van dunne nagels of nagels die snel scheuren/breken, dan is Calcium Gel Nail Hardener wat voor jou. De nagellak maakt de nagels in slechts vier dagen zo’n 60 procent dikker! Verder is er voor beschadigde nagels de Post Trauma Nail Treatment, deze lak vult de nagel als het ware op. De Quick Dry Base Coat creëert een basislaag voor nagellak en voorkomt verkleuring van nagels. En als finishing touch is er de Quick Dry Top Coat, deze lak beschermt de nagel en zorgt voor een mooie glans. De nagellakken zijn verkrijgbaar in verschillende drogisterijen voor €8,95.

De Revlon Matte Collection bestaat uit drie tinten lipstick en zes kleuren ogenschaduw. De Matte Eye Shadow lijn, bestaat uit diverse zijdezachte tinten: Peach Sorbet, Riviera Blue, Pink Innocence, Tempting Teal, Rich Sable en Aubergine. De prijs van de ogenschaduw is € 7,95. Daarnaast zijn de tinten van deze Matte Eye Shadow ook makkelijk met elkaar te combineren voor een extra zwoel effect; van smokey eyes tot nude make-up.

De Matte Lipstick is er in de kleuren Pink about it, Nude Attitude en Fabulous Fig, met een prijs van € 9,75. De kleuren zijn intens en levendig! De lipstick brengt gemakkelijk op en geeft een mooie, volle kleur.

De oogschaduw

De lipstick in de kleur "004 Pink about it". Ik vind zelf de kleur bij mij niet zo geslaagd, om eerlijk te zijn….

door Danique & Monique