Beauty

Te leuk: bedruk je eigen nagels

Zojuist spotte ik een artikeltje over een nieuw speeltje van Mattel, namelijk: Barbie’s dream nails. Dit nieuwe speeltje is niet voor de mooie blonde Barbie zelf, maar voor ons!

Het is een Nail Printer: een apperaat waarmee je allerlei leuke designs op je nagels print. Helaas is het apperaat alleen nog maar in Amerika te koop, misschien dat het naar Nederland overwaait. In Amerika worden de prijzen rond de 180 dollar geschat.

Het apperaat werkt echt makkelijk. Je sluit de Barbie B-Nails aan op je computer, strijkt wat transparante lak over je nagel, legt je vinger op het daarvoor bestemde vakje in de nagelprinter en maakt vervolgens met de printer een fotootje van je nagel. Dat fotootje verschijnt op het scherm van je computer, waarna je een grappig printje of design uit kunt kiezen en passend op je nagel kunt plaatsen. Vervolgens druk je op de ‘print’ knop, wacht een paar seconden en de afbeelding van je computerscherm staat nu op je nagel. Echt super leuk en easy! Je hoeft gewoon nooit meer te prutsen om je eigengemaakte panterprintje aan te brengen.

Filmpje:

door Danique