Beauty

Rituals Summerlook 2009

Zoals jullie inmiddels wel weten, is Rituals niet alleen een merk van mooie kaarsen en fijne bodyproducten, maar ook van de make-up. En onlangs introduceerde het van origine Nederlandse cosmeticamerk een aantal nieuwe must-haves in haar edelstenen make-up lijn.

Mijn favoriete producten:

Sundance poeder

Dit is een glanspoeder met vermalen amethist (!) dat als blusher en oogschaduw gebruikt kan worden. Het paletje bestaat uit vijf kleuren, van wit naar roze. Als je er met een poederkwast doorheen gaat, krijg je alle kleuren bij elkaar en krijg je een superzomerse gloed op je huid. Je kunt ook elk kleurtje afzonderlijk opdoen als oogschaduw. Een twee-in-één product, dus. Dit paletje is er trouwens ook in bronstinten, als je van wat donkerdere kleuren houdt. Hij kost € 24,90.

De roze versie

De brons versie

De brons versie uitgetest op mijn hand; een supermooie zomerse glow!

Intense Look Black mascara

Deze mascara is een zwarte volumemascara die je wimpers lekker vol maakt. Hij is er ook in bruin en in een waterproof-variant. Hij kost € 14,90.

Ruby Lips – Dazzling Lipstick

Geen stralende zomer zonder stralende lippen natuurlijk! Ruby Lips is de nieuwste verzorgende crèmelipstick van Rituals. Hij maakt je lippen zacht en door de SPF 15 factor beschermt –ie ook tegen UV-zonnestralen. De robijn in de lippenstift bevordert de bloedcirculatie en zorgt voor een gezonde uitstraling. Vandaar de naam Ruby, dus! Hij is er in tien kleuren, waaronder de limited edition variant Dazzling. Deze is lichtroze met glittertjes. De lipstick kost € 13,50.

De Rituals edelstenen make-up is te koop in alle Rituals winkels. Ga voor meer informatie naar www.rituals.com. En nog een voordeel: Rituals test haar producten niet op dieren!