Lifestyle

Horoscoop mei 2021: wat hebben de sterren voor jou in petto?


Kom jij deze maand de liefde van je leven tegen? Krijgt jouw carrière een boost? Misschien leer je wel allemaal nieuwe vriendinnen kennen! Kom er achter wat er deze maand voor jou geschreven staat in de sterren. Dit is de horoscoop van mei 2021.

Horoscoop mei: Ram 21 maart – 19 april

Deze maand staat helemaal in het teken van relaties! Het is de perfecte timing om een toekomstplan uit te stippelen met je lover. Wil jij de volgende stap zetten? Bespreek het dan deze maand. Ook jouw relaties met vrienden worden deze maand belangrijk. Je komt er achter wie je echte vrienden zijn en wie je beter links kan laten liggen.

horoscoop mei 2021


Horoscoop mei: Stier 20 april – 20 mei

Deze maand voel jij je een strong independent woman en dat ben je ook! In mei heb je alle kracht en tijd om vervelende situaties om te zetten naar iets positiefs. Normaal denk jij niet na over de uitgaven die je doet, maar deze maand ben je voorzichtig. Waarschijnlijk durf je minder financiële risico’s te nemen in mei. Dat is helemaal goed, want deze maand moet jij je vooral op jezelf focussen en op je lover. In mei gaat jullie band nog intenser worden.

horoscoop mei 2021


Horoscoop mei: Tweelingen 21 mei – 20 juni

Normaal zet jij situaties makkelijk om naar jouw hand. Deze maand lukt dit helaas een stuk minder goed. Je leert om compromissen te sluiten en dat is heel goed. Kijk wel uit dat je jouw eigen normen en waarde niet aan de kant schuift voor een ander. Ook in je relatie moet je dit goed in je achterhoofd houden. Jullie moeten beide tevreden blijven en geen van jullie is belangrijker dan de ander. Blijf deze maand op jezelf letten!

horoscoop mei 2021


Horoscoop mei: Kreeft 21 juni – 22 juli

Mei is jouw maand! Je gaat je eigen weg en iedereen loopt met jouw mee. Misschien voelt het voor jou alsof je egoïstisch bezig bent, maar dit is helemaal niet zo. Als jij deze maand aangeeft wat je wil dan gaat het gebeuren. Je moet wel duidelijk zijn, ook tegen je partner. Dit is het goede moment om jullie verwachtingen naar elkaar uit te spreken!

horoscoop mei 2021


Horoscoop mei: Leeuw 23 juli – 22 augustus

De sociale druk die jij ervaarde verdwijnt deze maand helemaal. Hierdoor heb jij veel meer rust en tijd voor andere dingen. Jouw liefdesleven bijvoorbeeld! In mei ga jij een chille periode in met jouw partner. Het zit goed tussen jullie. Dit zorgt ervoor dat jullie durven te experimenteren. Oelala, have fun!

horoscoop mei 2021


Horoscoop mei: Maagd 23 augustus – 22 september

Deze maand kan jij lekker cashen! Als je risico’s durft te nemen en jij je aandacht erbij houdt dan kan je deze maand lekker bijverdienen. Maar dan moet jij de aandacht wel goed blijven verdelen. Familie en vriendin willen namelijk ook aandacht van jou. Kies wijs waar jij je energie in stopt. Het kan een emotionele maand voor je worden, maar you can do this!

horoscoop mei 2021


Horoscoop mei: Weegschaal 23 september – 22 oktober

Jij hebt deze maand super veel energie om dingen te ontdekken. Zoek een nieuwe hobby, ontmoet nieuwe mensen en ga op avontuur! Let deze maand extra op je financiën. Mei is helaas niet jouw liefdesmaand. Je kan beter wat rustiger aan doen in de liefde. Je leeft met je hoofd in de wolken, maar blijf wel realistisch!

horoscoop mei 2021


Horoscoop mei: Schorpioen 23 oktober – 21 november

Deze maand moet jij je op jezelf focussen. Je hebt het gevoel alsof je uit balans bent en dit kan je zelf herstellen. Daarvoor moet jij extra aandacht besteden aan je eigen emoties en je relaties met vrienden en familie. Heb jij een partner? Dan word jouw gevoel voor deze persoon alleen maar heftiger. Je voelt je verliefdheid omzetten in houden van. Oehh dit wordt een romantische maand!
horoscoop mei 2021


Horoscoop mei: Boogschutter 22 november – 21 december

Jij kan slecht tegen onrust en chaos. Daarom is het goed om stroeve relaties met vrienden te fixen. Praat met je vrienden en doe moeite om elkaar weer te zien. Is het minder leuk dan verwacht? Misschien is het dan tijd om vriendschappen te laten gaan. Probeer duidelijk te zijn naar jezelf en naar andere toe. Dan kom jij er deze maand sterker uit dan dat je er in ging.

horoscoop mei 2021


Horoscoop mei: Steenbok 22 december – 19 januari

Deze maand geef je iets te veel geld uit…Heb jij dat leuke jurkje echt nodig? Denk een keer extra na voordat je geld uitgeeft. Vanaf het tweede deel van de maand kan jij weer goed spenden. Hou je dus nog eventjes in! Op relatiegebied ben jij super loyaal en jij laat iemand niet zo maar gaan. Ook leg jij de lat vaak heel erg hoog, probeer dit niet te doen. Dan stel jij jezelf alleen maar teleur.

horoscoop mei 2021


Horoscoop mei: Waterman 20 januari – 18 februari

In mei ben jij super serieus met je leven. Wat wil je na je school doen? Waar wil je wonen? En met wie wil jij je toekomst delen? Jij wil ineens alles plannen. Het gaat super veel voldoening geven dat je een keer bezig bent met serieuze plannen in plaats van alleen maar feesten. Deze maand ben jij een echte lady boss!

horoscoop mei 2021


Horoscoop mei: Vissen 19 februari – 20 maart

In deze maand ga jij leren om voor jezelf op te komen. Stel jezelf open voor anderen, maar laat niet over je heen lopen. Durf te staan voor dat wat jij belangrijk vindt en draag dit met trots. Hierdoor leren andere de echte jij kennen. Misschien kom jij wel een speciaal persoon tegen deze maand die de echte jij helemaal ziet zitten.

horoscoop mei 2021

Beeld: istock