Beauty

Rosalyn kreeg de Anastasia treatment

Laatst was ik met twee vriendinnetjes in Rotterdam, en bezochten we ook de Douglas aan de Lijnbaan: dé grootste en mooiste Douglas van Nederland! Mijn vriendin Rosalyn kreeg de speciale Anastasia treatment. Kortom: haar wenkbrauwen kregen een make-over!

Anastasia Soare is een wenkbrauw-visagiste met een salon in Beverly Hills. Daar heeft ze de professionele styling van wenkbrauwen ontwikkeld. Haar motto: wenkbrauwen máken je look, ze zijn essentieel voor je uitstraling.

Rosalyn kreeg een treatment bij Douglas Rotterdam, die € 25,- kost. Niet goedkoop, maar je houdt er wel prachtige wenkbrauwen aan over!

De enorme Anastasia ‘booth’

Voor de behandeling…

De wenkbrauwen worden ‘opgemeten’ en er worden streepjes gezet bij het einde, het begin en de hoogste boog.

Er wordt bekeken wat voor type wenkbrauw je hebt en daar wordt een Anastasia sjabloon bijgezocht. Er zijn er vier: Medium Arch, High Arch, Slim High Arch en Petite Arch. Rosalyn had de High Arch.

De sjabloon wordt ingekleurd met wenkbrauwpoeder. De kleur is eerst heel heftig en donker, maar wordt later nog bijgewerkt.

Daarna is het tijd om te waxen! Ja, je hoort het goed…. de haartjes worden met zachte hars in één keer weggehaald. Heel effectief en daarmee gaan ook de donshaartjes weg, dus je krijgt echt een strakke wenkbrauw. Hier wordt de hars aangebracht.

Harsstrip erop…

…en eraf! De huid is in het begin wat rood en warm, maar dat trekt snel weg.

Als alles gewaxt is, worden de wenkbrauwen verder bijgewerkt. Een beetje epileren…

… bijknippen en borstelen…

… en nog een gekleurde fixing eyebrow gel om alles op z’n plaats te houden.

Een highlighter in een stick net boven de wenkbrauw maakt het helemaal af.

Klaar!

Voor & Na