Beauty

Trind Cosmetics

Sinds een tijdje gebruik ik Trind Cosmetics voor mijn nagels; een merk met een heel stappenplan om je nagels en vingers gezond te maken.

In Amerika worden de producten van Trind al verkocht bij salons van Bliss (de populairste beautysalons) en warenhuizen als Saks Fifth Avenue.

Trind is vooral bekend om "The Perfect System", een set van zes producten om supermooie nagels, gezonde nagelriemen en zachte handen mee te krijgen. Dit systeem werkt zo:

Stap 1: de Cuticle Remover maakt je nagelriemen zacht, waardoor je de overtollige huid bij je nagelriemen snel kunt verwijderen met de houten Manicure Sticks.

Stap 2: maak je nagelriemen lekker zacht met de Cuticle Balsam.

Stap 3: vijl je nagels met de Nail Magic, een vijl met verschillende kanten waarmee je je nagels goed kunt vijlen.

Stap 4: verzorg de nagels met de Nail Balsam; dat is een vochtinbrenger voor als je nagels bijvoorbeeld splijten en scheuren.

Stap 5: gebruik de Nail Repair Natural om je nagels supersterk te maken.

Stap 6: smeer je handen lekker in met de Hand Repair, een handcrème met allerlei vitamines.

  

Ik gebruik het systeem nu een paar weken en mijn nagels worden écht een stuk sterker en gezonder. Vooral de Nail Repair Natural vind ik super, dat is een basislak die je nagels vooral heel sterk maakt, maar ook een glansje geeft. Perfect als naturelle lak of als base coat.

De set kost € 39,95, maar dan ben je ook wel helemaal klaar. De andere losse producten zijn wat goedkoper, al vanaf € 6,45.

Trind heeft trouwens nog veel meer producten, van nagellakjes tot andere producten voor je handen. Je vindt het merk onder andere bij Douglas, Etos, DA en Bijenkorf, en online via Drogisterij.net.