Beauty

Herôme World Inspired Colours

Nagelmerk Herôme heeft 79 nieuwe kleurtjes, onder de naam World Inspired Colours. Dat zijn er nogal wat… Het kleurenpalet varieert dan ook van nude, romantisch roze, klassiek rood tot trendy groen. Ook is er een Top Coat en Base Coat.

Herôme ‘belooft’ het volgende:
– Verhoogde resistentie tegen beschadiging
– Gelijkmatige applicatie doordat de lak mooi uitvloeit
– Gemakkelijke applicatie door de brede platte kwast
– Silica en Vitamine E geven verzorging aan de nagels en een briljante glans
– Snelle droogtijd

Ik heb een lak uitgetest in de kleur grijs. De kleur vind ik echt top! Ik moet zeggen dat het aanbrengen super ging; het kwastje pakt precies genoeg lak en vloeit ook breed uit, zodat je maar één keer over je nagel hoeft te gaan en niet in drie streepjes. Hij droogt ook snel, binnen een paar minuten.

Maar dan komt de houdbaarheid… die was helaas heel erg slecht. Na een uur (en ik bracht de lak aan met basecoat eronder en topcoat erover) begon de nagellak al te bladderen en gingen er stukjes van af. Aan het eind van de dag zat –ie er (letterlijk!) nog maar half op. Heel erg nadelig, dus. Het zijn prachtige kleuren en het opdoen gaat perfect, maar het blijven zitten is helaas minder.

World Inspired Colours zijn te koop voor € 7,95 per stuk en € 12,95 per 2 stuks bij drogisterij, parfumerie en www.herome.com.