Lifestyle

Wat staat er voor jou in de sterren geschreven? Horoscoop april 2021

Deze maand komt niet alleen de paashaas langs om chocolade eieren te brengen, wie weet staat er binnenkort ook wel een bos rode rozen voor je klaar. Is het eindelijk zover; ontmoet jij je lover in april? Welke dingen komen er op je pad? Lees gauw verder om erachter te komen wat er deze maand in de sterren geschreven staat volgens jouw horoscoop april 2021.

Wat staat er voor jou in de sterren geschreven? Horoscoop april 2021

✮Steenbok 
Horoscoop april 2021

Girl, jij bent altijd opzoek naar nieuwe kansen en je zit niet graag stil. Soms maak je het jezelf lastig door zo’n enorm verantwoordelijkheidsgevoel te hebben. Geef jezelf iets meer de ruimte om te genieten van de dag die je nu leeft en denk minder na over de dagen die nog komen. Heb je al een relatie? Dan zal de maand april jullie wat nieuwe uitdagingen brengen. Het is soms lastig om tot een compromis te komen, vooral op het gebied van familiezaken. Ben je single? Dan zou dit weleens de maand kunnen zijn dat je in contact komt met iemand die je vlinders in je buik geeft. Je vraagt je zeker af waar en hoe? We get that, de coronacrisis maakt het niet makkelijk om in contact te komen met nieuwe mensen. Zolang je ergens voor open staat maakt het universum alles mogelijk. Be patient.

Pssst, je kunt natuurlijk op date gaan met iemand die je hebt leren kennen via Tinder. Wil je weten welk Tinder type perfect bij je past? Check dan dit artikel.

✮Waterman
Horoscoop april 2021

Jouw emoties schommelen nogal. Het ene moment ben je super happy en kort daarna kun je je alweer down voelen. Hierdoor reageer je weleens fel op onbelangrijke dingen. De maand April gaat jou laten inzien dat het mogelijk is om je emoties beter onder controle te krijgen. Wanneer je dit eenmaal onder de knie hebt zullen jouw relaties echt gaan verbeteren. Die ene guy waar het nog een beetje moeizaam mee gaat zal er deze maand achter komen how amazing je bent. Heb je al een relatie? Probeer dan niet altijd te objectief naar situaties te kijken, hoe goed je het ook bedoelt. Je lover is met jou samen juist om hoe jij bent als persoon, your opinion counts!

✮Vissen
Horoscoop april 2021

De lente komt er weer aan en dat betekent dat je je favo rokjes weer uit de kast kunt toveren… Oh shit, liggen je favo kledingitems nog steeds in de kast van je bestie?
Jij bent totaal niet materialistisch en je deelt graag met anderen, dat is een goede eigenschap. Probeer er deze maand alleen op te letten dat je niet te veel spullen uitleent aan anderen. En wat betreft de liefde; Vissen genieten van waardevolle relaties maar hebben ook de behoefte om alleen te zijn. Een selfcare avondje is soms echt een must voor jou.

✮Ram 
Horoscoop april 2021

Over het algemeen zijn Rammen erg impulsief en denken ze niet goed na voordat ze handelen of iets zeggen. De maand april zal je leren om iets bewuster bezig te zijn met de gevolgen van je acties. Take a deep breath, wacht even voordat je begint met praten en je zult zien dat er minder situaties ontstaan waarin mensen je verkeerd begrijpen. Je bent dol op complimenten en je zult erachter komen dat net als de bloemetjes jij ook zal gaan bloeien deze maand. Heb je al een relatie? Deze maand zal je merken dat je partner beter zijn best doet om je te begrijpen. Ben je nog zoekende naar een nieuwe vlam? Wacht dan tot je iemand vindt die jou aan voelt want als ram heb je behoefte aan begrip.

✮Stier 
Horoscoop april 2021

Jij bent een echte levensgenieter en dat zorgt voor een fijne gemoedstoestand. Zelfs in deze (soms) deprimerende coronatijd lukt het jou om positief te blijven. Pas alleen wel op dat je niet te veel geniet Stier, een wijntje is fijn maar misschien overbodig op een doordeweekse avond wanneer je alleen in voor de tv zit. Zekerheid is voor jou belangrijk en dit zie je ook terug in je relaties, it’s all or nothing. Deze maand kun je nieuwe relaties opbouwen maar wees zeker niet verbaasd als oude relaties tot een einde komen. Alles staat geschreven in de sterren en what’s meant to be will be.

✮Tweeling 
Horoscoop april 2021

Routine en verveling zijn misschien wel jouw grootste angsten, je bent graag opzoek naar nieuwe uitdagingen. Zet je schrap want deze maand zou er zomaar ineens iets nieuws op je pad kunnen komen. Let goed op dat je plezier hebt in wat je doet, want dat zorgt ervoor dat je de top kunt bereiken. Heb je een relatie met iemand die van zichzelf een stuk minder avontuurlijk is dan jij? Geloof je lover dan wanneer hij/zij zegt hier vrede mee te hebben. Niet iedereen heeft net als jij behoefte aan nieuwe uitdagingen, that’s okay!

✮Kreeft
Horoscoop april 2021

Jij kunt de gevoelens van anderen goed aanvoelen en dit maakt je een fijn persoon om mee om te gaan. Niet iedereen leert de ‘echte jij’ kennen want je bent best wel terughoudend als iemand interesse in je heeft. Heb je al een lover? Deze zal het erg waarderen als je in de maand april meer tijd vrijmaakt voor familie. Ga bijvoorbeeld eens een middagje bakken en verras je schoonouders op Pasen met een heerlijke homemade appeltaart. Ben je nog single and ready to mingle? Leer dan om sneller iemand toe te laten en te vertrouwen, niet iedereen heeft slechte intenties. Wil je erachter komen of jouw crush je leuk vindt? Check dan dit artikel.

✮Leeuw 
Horoscoop april 2021

Jij hebt veel energie en je vindt het fijn om met mensen te kletsen. Hierdoor is het voor jou niet moeilijk om nieuwe relaties aan te gaan. Deze maand komt er iemand in je leven waar je de komende tijd veel aan zult hebben. Of dit nou vriendschappelijk bedoelt is of misschien wel uit een hele andere hoek komt; wees jezelf want dan komt het echt goed. Je hebt een sterk karakter en het zal je helpen wannneer je je met dezelfde soort mensen omringd. True, onzekere mensen kunnen veel van jou leren, maar door continu mentor te spelen please je alleen maar anderen en niet jezelf.

✮Maagd 
Horoscoop april 2021

Je perfectionistische kant komt vaak naar boven maar dit kan ervoor zorgen dat je jezelf soms in de weg zit. Neem dingen soms iets minder serieus en je zult merken dat er een last van je schouders valt. Mensen van buitenaf zullen je vaak omschrijven als terughoudend en verlegen alhoewel je vaak wel degelijk openstaat voor een praatje. Soms is het niet erg om minder bescheiden te zijn. Let your light shine! Heb je de lentekriebels in je buik? Oeh, dit kan zorgen voor een mood boost. Wie weet kom jij deze maand wel de lover tegen waar je altijd al van gedroomd hebt. Ben je al helemaal happy met iemand? Soms is het balngrijk dat je niet TE veel nadenkt over dingen. Dat kan zorgen voor vervelende situaties die makkelijk voorkomen hadden kunnen worden.

✮Weegschaal 
Horoscoop april 2021

Aii weegschaal, soms kun je echt eindeloze discussies aangaan. Niet met de intentie om ruzie te zoeken tho, maar je wilt graag je mening net zo erg uiten als dat een ander hier de kans voor krijgt. De maand april zal je leren om meer in jezelf te keren, je hebt niet altijd anderen nodig om in balans te zijn. Misschien leuk om te weten; de huwelijken van Weegschalen duren over het algemeen erg lang. Ben je al happy in love? Dan is dit wel een leuk vooruitzicht toch?!

✮Schorpioen 
Horoscoop april 2021

Van binnen gebeurt er heel veel bij jou. Je lijkt koel en dit komt vooral omdat openlijk dingen delen met de buitenwereld niet zo jouw ding is. Echter vind je het wel fijn om zoveel mogelijk over anderen te weten te komen, dit komt omdat je erg nieuwsgierig bent. Oefen deze maand eens om zelf ook wat opener te zijn. Op het werk ben jij erg betrokken en draag je graag een steentje bij. Als je iets meer je eigen denkwijze uit zul je merken dat anderen je graag de kans geven om aan een groot project te werken. You can do this!

✮Boogschutter 
Horoscoop april 2021

Jij bent wijs, hebt enorm veel kennis en je bent waarschijnlijk constant aan het zoeken naar nieuwe kansen. Misschien moet je het iets dichterbij zoeken; wat heb jij altijd al willen doen? Kunnen sommige dromen nu al werkelijkheid worden? De maand April zal je meer duidelijkheid geven over je doelen. Je bent goed bezig, maar put jezelf niet te veel uit. Als je doorgaat zoals je nu doet zal je binnen no time je dreamlife creëren. Make the magic happen!

Bron: Mediumchat.nl, allesterrenbeelden.nl, liefleven.com, astroangels.nl, Cosmopolitan.comBeeld: Unsplash, giphy