Beauty

Beyoncé’s geur ‘Heat’

Beyoncé heeft een eerste parfum gemaakt, genaamd ‘Heat’! Het parfum komt pas in februari 2010 uit, maar de reclamecampagne is al uit.

“Ik ben zo blij met de geur,” zegt Bee tegen het blads WWD. “Ik ben er nu al een tijdje aan aan ‘t werken, en ik ben er echt heel blij mee."

Waarom heet het luchtje ‘heat’ (hitte)? Beyoncé zegt dat ze inspiratie haalde voor deze naam uit haar vorige tours. Ze zegt: "In mijn optredens is vuur altijd een groot onderdeel, dus vandaar. En rood is één van mijn favoriete kleuren, net als goud."

Wat betreft het flesje, wilde Beyoncé graag een flacon met zowel een antieke als moderne uitstraling. “Net als met mijn garderobe, prorbeer ik altijd items te zoeken die een klein beetje vintage zijn, maar toch tijdloos en klassiek blijven."

We kennen Beyoncé natuurlijk al als het gezicht van Tommy Hilfiger’s geurtje True Star en de Giorgio Armani parfums ‘Emporio Diamonds’. Maar dit is haar allereerste eigen geur!

Heat heeft topnoten van vanille, magnolia, neroli en perzik. De geur zal in drie maten te koop zijn, plus een sparkling body lotion.