Beauty

Tarina Tarantino

Taylor Momsen (Jenny uit Gossip Girl) is fan, Paris Hilton draagt graag deze haarsieraden en Katy Perry droeg onlangs nog haar ring op de cover van Glamour magazine. Tarina Tarantino werd bekend door haar kleurrijke en unieke sieraden. Na lang wachten brengt deze sieradengoeroe nu ook make-up op de markt!

Het bedrijf van Tarina, dat ze samen met Alfonso Campos heeft opgericht, bestaat al sinds 1995. Vanaf de eerste dag begonnen de bestellingen binnen te stromen en dat is nooit meer gestopt. Inmiddels is Tarantino één van de meest succesvolle ontwerpsters binnen de business en razend populair onder de celebrities.

Tarina Tarantino staat vooral bekend om haar funky, kleurrijke stijl. De ontwerpen die ze maakt zijn niet voor niets uniek in hun soort. Ze zijn apart en je dúrft zeker als je haar sieraden draagt. Zelf omschrijft Tarantino haar stijl als ‘een frisse wind voor klanten die moe worden van de sieraden waarmee ze verdwijnen in de massa’.

Tarina is begonnen met het maken van sieraden voor in het haar. Inmiddels is deze collectie uitgebreid en heeft ze oneindig veel verschillende accessoires ontworpen. Denk hierbij aan: tassen, ringen, kettingen, broches, speelgoedauto’s (!), haarbanden, shawls, kroonluchters en zelfs bruidssieraden. Alsof dat nog niet genoeg is, verrast Tarina haar trouwe kopers nu met een op haar sieraden gebaseerde beautylijn. Zelfs de doosjes en de kwasten zijn tot in de puntjes ‘Tarina’.

Om jullie niet langer in spanning te houden, wat foto’s!

Alles werd gepresenteerd in een mooie ruimte. Meteen duidelijk wat het gevoel bij de lijn moet zijn toch?

Oogschaduw en lipgloss in de schattigste doosjes – afgewerkt met kristalstenen. De oogschaduw (Eye Dream Hypershadow) wordt in wel 24 kleuren op de markt gebracht!

De Sparklicity Shimmerdust voor huid en haar!

De gehele collectie

Maar wie vertelt het nu beter dan de koningin zelf?

Lijkt het niet een ware droom voor meiden?! Vanaf februari 2010 is al dit moois te koop bij Sephora en te bestellen via www.sephora.com. Over prijzen is nog niets bekend. Natuurlijk hebben wij in Nederland ook een aantal Sephora winkels. Of het hier verkocht gaat worden is nog niet zeker, maar wij houden je zeker op de hoogte!

door Lara Steenvoorden