Beauty

Test: John van G nagellak

Het make-up merk John van G komt deze zomer met mooie, nieuwe kleuren. Waaronder onderstaande nagellakjes, die we natuurlijk even hebben uitgetest voor Girlscene.

De eerste lak, nummer 56, is een frisse koraaltint met een middelmatige gouden glans. De lak is vrij dik en stroperig, zodat je geen 100 lagen over elkaar hoeft te doen voor het gewenste resultaat. Eén laag is voldoende, twee lagen wordt echt te dik en zal ook erg lang duren totdat het droogt. Het kwastje is niet te dun, zodat je in één streek over je nagel kan. Ideaal! Verder is het wel een chique kleur, vooral mooi als je wat langere nagels hebt. Bij korte nagels komt -ie niet zo goed tot z’n recht.

De tweede lak, nummer 189, is een lichte kleur (crème/lichtroze). Omdat het zo’n lichte kleur is, is één laag niet voldoende. Je moet minimaal twee lagen aanbrengen wil je iets van de lak zien. Deze kleur vonden wij persoonlijk heel erg mooi en subtiel: mooi voor een feestje maar ook voor overdag. Erg handig als je een verzorgde look voor je nagels wilt, maar niet perse een opvallend kleurtje wilt gebruiken.

Tot slot: blijft de lak goed zitten? Heel goed, na een paar dagen begint de lak pas te bladeren. Tip: dit kun je nog langer uitstellen, door een goede topcoat te gebruiken.

De nagellakjes van John van G kosten € 6,90 per stuk en zijn verkrijgbaar bij drogist (bijvoorbeeld DA) en schoonheidsspecialist. Check deze site voor een verkooppunt bij jou in de buurt!

door Danique