Beauty

KOH nagelset met clutch

Niet alleen verkoopt het merk ”KOH” hele leuke nagellak, ook verkoopt het merk een Calcium Nail Whitener Set en daarbij krijg je een trendy clutch!

-

De KOH Colour Booster kun je gebruiken voor als je nagellak draagt. Als er een paar krassen in je nagellak zitten, gebruik je simpelweg de Colour Booster om het weer zo goed als nieuw eruit te laten zien. Ook geeft de Colour Booster je nagellak een mooie glans. Je kunt de Colour Booster kopen voor €19,95 en is verkrijgbaar in verschillende parfumwinkels. Kijk even op de site van KOH voor meer informatie over de verkoopplaatsen!

-

De KOH Wipe It Away is een nagellak remover. Deze nagellak remover is veel beter dan alle andere nagellak removers. Dit is zo omdat je in één keer schone nagels hebt met Wipe It Away. Je brengt de Wipe It Away aan met een kwastje en laat dit een paar minuutjes intrekken. Dan verwijder je het simpel weg met een wattenschijfje in één keer..en weg is de nagellak! Deze nagellak remover is helemaal ideaal omdat het doosje waar de nagellak remover in zit best klein is zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Voor de Wipe It Away nagellak remover betaal je €19,95. Kijk op de site van KOH voor meer info.

-

Aanstaande zomer kun je bij het merk KOH de ”Nail White Pencil”, ”Calcium Nail Whitener” en de ”Glossy Nail Buffer” kopen en krijg je er een clutch bij. Deze clutch is verkrijgbaar in de felle kleuren: groen, geel, blauw en roze.

Door de ”Nail White Pencil” krijg je nog mooiere nagels. Met het potlood zorg je ervoor dat je nagelranden nog witter worden. De ”Calcium Nail Whitener” geeft de natuurlijke kleur van je nagels terug. De witte nagelranden worden hierdoor witter en het nagelbed wordt rozer. Door het calcium worden je nagels steviger. Alleen maar voordelen dus!

Van de ”Glossy Nail Buffer” krijg je mooie, glanzende nagels. Een finishing touch zeg maar!

De KOH set is vanaf nu verkrijgbaar in de Bijenkorf Amsterdam of bij parfum winkels. De set kost €21,50.

-

Door Shelley