Beauty

Deborah Milano zomer 2010

Met de zomer in aantocht, is er niets zo aantrekkelijker als een egaal gebruinde huid. Dat is het motto van het betaalbare make-up merk Deborah Milano.

Daarom introduceert het merk de Maxi Terra Bronzing Powder. En om je zomerse look af te maken gebruik je daarnaast de Euphoric Shine Lipgloss.

Door de bronzing powder te gebruiken creëer je een sun-kissed look. De powder heeft een zachte textuur en wordt één met je huid. De bronzer is verkrijgbaar in drie tinten: Light Bronze, Natural Bronze en Gold Bronze:

Om de powder goed te kunnen aanbregen komt Deborah Milano ook met een nieuwe poederkwast:

 

De Euphoric Shine Lipgloss hydrateert, voedt de lippen en geeft een mooie glans. Daarnaast bevat het ook Omega 3 extracten wat de aanmaak van dopamine, het feel good hormoon, stimuleert. De gloss is te verkrijgen in de volgende zeven kleuren: Sensational Grapefruit, Euphoric Fuchsia, Dazzling Pink, Stunning Goldish Pink, Beige Delight, Happy Lips en Cheery Chestnut:

Sensational Grapefruit

Euphoric Fuchsia

Dazzling Pink

Stunning Goldish Pink

Beige Delight

Happy Lips

Cheery Chestnut

De prijzen zijn €14.00 voor de bronzing powder, €4.99 voor de poederkwast en €8.50 voor de lipgloss.

Deborah Milano is te koop bij DA, DIO, Uw eigen drogist en online via Drogisterij.net. Wat vind jij van de zomercollectie van dit merk?

door Quirine