Beauty

Nieuwe nagellak kleurtjes van American Apparel

De zomer komt eraan, weg met de dichte schoenen en hallo sandaaltjes! Voor de meeste meiden gaat dit gepaard met mooi, gekleurde teennagels… Ik kan in ieder geval niet genoeg kleurtjes hebben om af te wisselen!

American Apparel komt deze zomer met 18 nieuwe kleurtjes. Jawel het zijn er 18, dus kiezen gaat moeilijk worden. Maar niet getreurd, de prijzen vallen voor American Apparel reuze mee. Ze kosten namelijk maar € 7,- per stuk, dus daar hoef je niet moeilijk om te doen! Daarnaast kun je ze ook in 3-pack kopen, dan ben je voordeliger uit en betaal je maar € 17,-

Je koopt ze online bij American Apparel, of in één van de winkels. In de vestiging in Amsterdam (aan de Westerstraat) hebben wij ze al gespot!

-

Het assortiment bevat erg leuke, aparte en opvallende kleuren. De kleuren zijn ontwikkeld en geïnspireerd door de omgeving van American Apparel. Zo is bijvoorbeeld Office, een mintgroene kleur, ontstaan als kleur van de notepads die in het kantoor door de accountants gebruikt worden. Downtown LA, een helderrode kleur, is een eerbetoon aan de locatie waar alle producten geproduceerd worden. Hassid, een zwarte kleur, symboliseert Charney’s (de man achter American Apparel) Joodse achtergrond.

Vind jij de kleuren een toevoeging aan je nagellakcollectie?

Rose Bowl

Mount Royal

 

Dynasty

 

Coney Island

 

Malibu Green

Poppy

 

Berries

Manila

door Danique