Beauty

Tokidoki bij Sephora

Op Sephora.com ontdekte ik het merk Tokidoki, wat ‘soms’ in het Japans betekent. Het gezicht achter Tokidoki is geen Japanner, maar juist een Italiaan genaamd: Simone Legno.

Vrolijk gekleurde illustraties sieren de collectie. Zoals stoere figuurtjes die een Japans- en Manga-achtige stijl creëren, met elk item voorzien van een bijpassende naam. Erg leuk voor de meiden die hiervan houden, maar ook voor meiden die van felle kleurtjes houden. Bijna de hele collectie staat in het teken van fluoriserende kleuren, kleuren die op dit moment erg hot zijn!

De kwaliteit van de make-up is goed en blijft lang zitten. Dus naast dat de verpakking al een cadeautje op zich is, heb je ook nog eens waar voor je geld. De prijzen liggen net iets hoger, maar is niet met de prijzen van een Chanel of Dior te vergelijken. Naast make-up, heeft het merk ook kleding en andere beautyproducten in de collectie.

Hieronder een greep uit de Tokidoki bij Sephora collectie:

Oogschaduw palet, prijs € 20,45

Top van Tokidoki, prijs € 24,15

Lipgloss, prijs € 12,25

Eyeliner, prijs € 13,10

Pepermuntjes, prijs € 4,10

Mascara, prijs € 14,70

Oogschaduw, prijs € 12,25

Poeder, prijs € 17,99

Rougekwast, prijs € 22,90

Ben je nu benieuwd geworden? Neem dan een kijkje op Sephora.com voor de hele collectie. Helaas zijn de producten niet in Nederland verkrijgbaar.

door Danique