Beauty

Getest: Tom Pecheux gloss van Estée Lauder

Hoera! Nieuwe glossjes van Estée Lauder. Daar wordt een meisje nou vrolijk van! Het gaat dit keer om een collectie van twaalf tinten, genaamd Pure Color Lip Gloss, geselecteerd door Tom Pecheux, Creative Makeup Director van Estée Lauder.

estee lauder

In de lipgloss zit extra veel pigment, zodat hij lekker fel is en veel glans geeft. Er zijn 12 verrukkelijke tinten, van naturel nude en eetbare bessen tot verleidelijk rode en sensueel paars. Ook fijn: in de glossjes zit vitamine C en E, deze hydrateren de lippen en bieden extra bescherming.

De gloss blijft extreem lang zitten; na drie uur zat -ie er nog, pas toen ik een ijsje at voelde ik de gloss er langzaam af smelten. Ideaal voor de zomer dus! De kleur blijft ook mooi en de glans gaat er even langzaam af als de kleur; in tegenstelling tot veel glossjes waarbij de kleur snel vervaagt, maar er wel glittertjes op je lippen achterblijven.

En o: wat is het potje mooi! In het gouden dopje zie je een mooie krulletter E staan. Wauw…

Een absolute aanrader dus! De prijs is wat hoger dan bijvoorbeeld Bourjois of Max Factor glossjes (je betaalt €22,50), maar dat is ‘t dubbel & dwars waard.

estee lauder

estee lauder

estee lauder