Beauty

Getest: nieuwe HEMA mascara’s

HEMA heeft zeven nieuwe mascara’s. En da’s fijn, want ze zijn lekker betaalbaar en HEMA zit in bijna elk dorp en is online te koop!

Er zijn maar liefst 7 nieuwe mascara’s, en ze kosten allemaal 4 euro per stuk. Een koopje! Maar zijn ze ook goed en fijn in het gebruik? Wij testen er drie voor jou uit!

hema

hema mascara

De collectie

Het assortiment bestaat uit zeven verschillende mascara’s in zwart, blauw, bruin en grijs die zowel in een normale als in een waterproof versie verkrijgbaar zijn. Je hebt de volgende soorten: 

Mascara volume – geeft de wimpers meer volume en kleurt ze intensief tot in de puntjes.
Mascara extreme volume – de extra grote borstel en het toegevoegde collageen geven de wimpers meer volume.
Mascara 3D effect –  deze mascara kleurt intensief. Het borsteltje separeert de wimpers van elkaar, geeft ze meer volume lengte en laat de wimpers krullen.
Mascara Lengthy Lashes – door een combinatie van filmvormers worden de wimpers maximaal verlengd. Het borsteltje zorgt voor perfecte separatie.
Mascara Glamour Curl – het speciaal gebogen borsteltje zorgt voor prachtig gekrulde en gescheiden wimpers.
Mascara Sensitive -  deze extra zachte en verzorgende mascara is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige ogen. De verzorgende ingrediënten helpt de wimpers zacht en soepel te houden en maakt ze minder gevoelig voor afbreken.
Mascara 2-Step – de mascara 2-step zorgt voor meer volume en lengte in 2 stappen. De base coat van deze mascara verlengt de wimpers en geeft ze volume. De top coat kleurt de wimpers vervolgens intensief en helpt het volume effect verder te versterken.

Getest!

Wij hebben de volgende mascara’s voor je uitgetest:

Mascara Lengthy Lashes

Een superfijne mascara. Deze brengt precies genoeg mascara aan op je wimpers en scheidt ze ook prachtig. Nadeeltje: het borsteltje is groot en ‘lomp’, dus je mascara zit niet alleen op je wimpers, maar overal; van je neus tot tegen je wenkbrauwen. Niet heel erg, als je een wattenstaafje met remover bij de hand hebt. Vergt iets meer moeite dus, maar het resultaat is een dikke 10!

hema mascara

hema mascara

Mascara 3D effect

Dit borsteltje is van een harder, plastic-achtig materiaal. Je moet er van houden en er mee kunnen werken, want het effect is wel wat anders dan bij een borsteltje met ‘haartjes’. Hij geeft dan ook nogal veel mascara af, wat in dikke en vrij klonterige wimpers resulteert. Niet mijn favoriet, dus. Maar als je van dikke wimpers houdt, dan is deze all yours!

hema mascara

hema mascara

Mascara volume waterproof

Deze mascara is goed, maar niet geweldig. Hij geeft je wimpers kleur, krul en volume, maar niet superveel. Prima dus voor overdag, als je geen smashing look wil hebben. Hij is wel goed waterproof; onder de douche blijft ie prima zitten!

-

hema mascara

Vanaf vandaag liggen de mascara’s in alle HEMA winkels!