Beauty

Getest: Benefit wenkbrauwpotlood en mascara

Cosmeticamerk Benefit heeft nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd, namelijk: het Instant wenkbrauwpotlood en BADgal mascara. De zwarte mascara heeft een lekker dik borsteltje, zodat elk wimpertje meegepakt wordt. En het wenkbrauwpotlood is voorzien van een borsteltje en een fijn, zacht potlood.

Deze hebben wij natuurlijk voor jullie getest of hij wel doet wat hij belooft. Ben je benieuwd? Kijk dan hieronder voor het testresultaat….

Onze stagiaire Gabriella testte voor jullie het Instant wenkbrauwpotlood deep (prijs € 19,50) uit. "Er bestaan in totaal drie kleuren: light, medium en deep. Ik heb voor jullie de kleur deep getest. Ik moet zeggen dat het wenkbrauwpotlood erg fijn uitsmeert en lekker crèmig is van textuur. Je moet wel goed kijken welke kleur bij jouw wenkbrauw past, als het te donker is dan gaat het er nep uitzien. Een donkere kleur kan wel, maar let dan op met het aanbrengen. Maak kleine stipjes en vaag het dan uit. Met het borsteltje kun je de wenkbrauwhaartjes mooi shapen. Kortom: een fijn en goed smeerbaar potlood, inclusief een handig borsteltje.”

Redactrice Danique testte voor jullie de BADgal mascara (prijs € 22). “Ik heb voor jullie de miniversie uitgetest, in de winkel is de mascara zeker 2x zo groot. De BADgal mascara heeft een fijn, dik borsteltje. Je moet er wel mee om kunnen gaan, want voor je het weet heb je meer dan alleen je wimpers gekleurd. Doordat de borstel zo dik is, wordt wel elk haartje meegepakt en krijg je dus een volle wimperrand. Erg mooi! Vaak vermindert het effect van de mascara nadat je hem een tijdje draagt, maar deze blijft een lange tijd mooi en optimaal. De geur is verder ook subtiel en niet te sterk of aanwezig.”

Je kunt bovenstaande producten bij Sephora kopen en natuurlijk op de webshop van Benefit Cosmetics zelf (zij leveren namelijk ook aan Nederland). Helaas zijn de producten best wel prijzig, maar je krijgt er zeker wat voor terug!

door Danique