Beauty

Getest: Benefit concealer en primer

Cosmeticamerk Benefit heeft nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd, namelijk: Confessions of a Concealaholic en Lemon Aid.

Confessions of a Concealaholic zijn verschillende concealers verpakt in een schattig en compact doosje. Alle favoriete Benefit concealingproducten zitten hierin… That Gall, voor een opfrissende onderlaag onder je ogen. Erase Paste, is speciaal voor een opfrissende camouflage. Twee verschillende kleuren concealers Boi-ing.  Een kleurcorrigerende onderlaag voor je oogleden Lemon Aid en een instant oogopfrisser genaamd Eye Bright.

Lemon Aid kun je, naast dat het in het bovenstaande doosje zit, ook gewoon loskopen. Deze crème zorgt voor een kleurcorrigerende onderlaag van je oogleden. Je hoeft dus niet eens oogschaduw aan te brengen, deze crème verbergt namelijk alle oneffenheden op je oogleden.  

Deze producten heeft Girlscene natuurlijk voor jullie getest of hij wel doet wat hij belooft. Ben je benieuwd? Kijk dan hieronder voor het testresultaat….

Ik testte voor jullie de verschillende concealers van Confessions of a Concealaholic (prijs € 37) uit. "Eén ding is erg belangrijk met de concealers, primers, etc. (eigenlijk alles wat smeerbaar is) van Benefit: goed uitsmeren. Bijna alle concealers in het doosje zijn erg stroef van textuur, dus als je niet goed uitsmeert is de kans groot dat je vlekken of plekken krijgt die wat lichter zijn.

Hierboven zie je op de eerste foto een puistje die ik op de tweede foto met de twee Boi-ing concealerkleuren heb weggewerkt. Je ziet dat het puistje bijna zo goed als weg is.

Ik moet wel zeggen dat bijna elke concealer zeker de wensen nalaat van wat het merk belooft! Vooral de Eye Bright geeft een extra frisse boost aan je gezicht en opent je ogen. Lemon Aid maakt je oogleden wat lichter en geeft daardoor een frisse blik. De twee Boi-ing concealerkleuren dekken erg mooi en maken alle oneffenheden onzichtbaar. That Gall is ook erg fijn, dun en fris van textuur en is zeker goed smeerbaar. Over de Erase Paste ben ik wat minder tevreden, omdat het niet lekker smeert en bij mij vlekken achterlaat.

Verder is de inhoud van het doosje heel neutraal van geur, je ruikt bijna niets. De prijs/productverhouding vind ik wel erg duur, aangezien de inhoud wat magertjes is. Qua vormgeving is het lekker compact, schattig en handig meeneembaar.”

Dan de Lemon Aid primer (prijs € 22). “Zoals ik hierboven al zei, maakt deze crème je oogleden wat lichter waardoor je dus een frisse uitstraling krijgt. Verder maakt het alle oneffenheden onzichtbaar en is dus perfect als je alleen een potloodlijntje op je oog doet. Qua geur is het vrij neutraal, je ruikt namelijk bijna niets. Ook belangrijk: de crème blijft lekker lang zitten, waardoor je er dus lang profijt van hebt.”

Je kunt bovenstaande producten bij Sephora kopen en natuurlijk op de webshop van Benefit Cosmetics zelf (zij leveren namelijk ook aan Nederland). Helaas zijn de producten vrij prijzig, maar je krijgt er zeker wat voor terug!

door Danique