Beauty

Wat te doen met oude nagellak

Soms heb je een kleur nagellak zo vaak op gehad dat je ‘m op een gegeven moment helemaal zat bent. Gooi de nagellak dan niet weg! Er zijn nog een heleboel dingen waar je de nagellak voor kan gebruiken.

nailpolish

– Gebruik je nagellak als label-maker. Als je hetzelfde truitje hebt als iemand anders waarmee je in een huis woont, dan kun je met een streepje nagellak op de label aangeven welk truitje van jou is. Of label je tandenborstel zodat je zeker weet dat je die niet met iemand anders verwisselt.

– Heb je zo veel sleutels dat je ze niet uit elkaar kunt houden? Druppel dan op de sleutels die je niet uit elkaar kunt houden een druppeltje nagellak.

– Nagellak kun je ook gebruik om bloemvazen, porselein en je schoenen op te fleuren.

– Vraag aan je vriendinnen of zij misschien ook nagellakjes hebben die ze niet meer gebruiken, en switch de jouwe dan met die van je vriendinnen. Je kunt je oude nagellakjes ook gewoon weggeven natuurlijk! 🙂

– Nagellak is ook een handig hulpmiddel om knopen die constant van je kleding vallen vast te maken. Als de knoop er af is gevallen naai je ‘m er weer aan en met een druppeltje nagellak op het draad valt ie er never nooit meer af.

Door Gabriella