Beauty

Beauty accessoires van Topshop

Topshop staat al bekend om de fijne beautyproducten, vooral de schattige lippenbalsems en de vrolijke kleuren nagellak. Maar nu komt Topshop met nieuwe producten, beter gezegd: beauty accessoires.

De Britse kledingketen heeft namelijk handige beauty accessoires aan het al bestaande beauty imperium toegevoegd, zoals een handige foundationkwast, een poederkwast, een wimperkruller, etc. Het zijn eigenlijk allemaal basic beauty accessoires die altijd handig zijn en het aanbrengen van je make-up vergemakkelijken.

Topshop zit helaas nog niet in Nederland (al wordt er gefluisterd over een filiaal in Amsterdam…) maar je kunt de collectie gelukkig wel online bestellen!

De prijzen variëren van € 3,55 tot € 20. En wil je nu graag een hele set kwasten in één keer kopen? Dat kan, voor € 23,65 kun je een hele set aan kwasten kopen verpakt in een handig opbergmapje. De prijzen liggen redelijk aan de lage kant, het ligt er natuurlijk aan hoeveel geld je voor een kwast wilt uitgeven. Het chique en strakke design laat de producten duurder lijken, dan ze daadwerkelijk zijn.

Wat vind jij ervan?

Blush kwast, prijs € 8,25

Grote poederkwast, prijs € 11,85

Potloodslijper, prijs € 3,55

Poederkwast in het klein, prijs € 9,45

Foundationkwast, prijs € 7,10

Wimperkruller, prijs € 5,90

Liner kwastje, prijs € 3,55

Kwastenset, prijs € 23,65

door Danique