Beauty

MAC Venomous Villains

Lekker slecht! Gemene Disney-karakters Cruella de Vil, de boze stiefmoeder van Sneeuwwitje, de heks uit Doornroosje en Dr. Facilier uit De Prinses en de Kikker zijn het gezicht van de nieuwe M.A.C. cosmeticalijn: Venomous Villains, venijnige slechteriken.

Venomous Villains is een samenwerking tussen Disney en M.A.C. en is geïnspireerd op de originele tekeningen van de vier slechte Disney schurken.

MAc disney

Jennifer Balbier, hoofd productontwikkeling bij M.A.C., vertelt over de collectie:‘Disney gaf ons de kleuren die gebruikt zijn tijdens het ontwikkelen van de personages. Cruella de Vil en de slechte Koningin hebben meer ‘echte vrouwen’ kleuren zoals rode lippen en perzikachtige blusher. De heks is pure fantasie. Voor haar lijn hebben we knallend paars, donkere tinten en glanzende nagellak gebruikt. De Dr. Facilier lijn bevat veel Magically Cool Liquid Powders. Een superlichte poeder die je aanbrengt met een verstuiver en is zeer goed bruikbaar in combinatie met een foundation of je draagt hem op de blote huid.’

De collectie bestaat uit verschillende limited-edition producten zoals nagellak, lipgloss, lipstick, blush en poeder. Het lijkt een veelbelovende collectie te worden. Kijk mee naar enkele producten uit de Venomous Villains collectie:

De producten hebben toepasselijke namen. Zo heet Cruella’s rode lipstick ‘Heartless’.

Disney en mac

Cruella de Vil lipstick, ‘Heartless’, prijs € 19

mac en disney

‘Toxic Tale’ en ‘Sinister’, prijs € 20

mac en disney

‘Violetta’ en ‘Dark Deed’, prijs € 20

mac en disney

‘My Dark Magic’ en ‘She Who Dares’, prijs € 21,50

mac en disneymac en disney

‘Bad Fairy’, ‘Formidable’ en ‘Mean & Green’, prijs € 12

mac en disney

mac en disney

Evil Queen oogschaduw: ‘Vile Violet’, ‘Vainglorious’ en ‘Her Alter Image’, prijs € 18,50

mac disney collecties

 

De limited Venomous Villains M.A.C. collectie is vanaf 1 oktober verkrijgbaar in Nederland.

Foto’s: MAC, Temptalia, WWD

door Marjolein