Beauty

Rimmel make-up najaar 2010

Met het najaar kan je gezicht wel wat kleur gebruiken. En daar speelt Rimmel handig op in met hun nieuwe najaarscollectie.

De Lasting Finish Lipstick is al een tijdje een topper in het assortiment van Rimmel. Deze lippenstift moet door de colour-boost-pigmenten een stuk langer blijven zitten.

Voor het najaar mochten wij een aantal kleuren testen:

rimmel najaar

rimmel najaar

De Coral in Gold

Een zacht roze kleur die niet te opvallend is. Misschien meer een zomerkleurtje?

rimmel najaar

De Coffee Shimmer

Wow! Deze lippenstift valt flink op. Het is een warme bruin tint die goed bij de collecties van het najaar past. De vraag is, durf je deze kleur te dragen?

rimmel najaar

De Heart Breaker

Mijn persoonlijke favoriet. De kersenrode kleur zorgt ervoor dat je tanden niet heel geel lijken. Ik vind hem chique, opvallend en toch net niet te opvallend.

rimmel najaar

Alle lippenstiften smeren heel fijn uit. Wel had ik bij de Coral in Gold het idee dat ik veel lagen moest smeren voordat je een beetje kleur zag. Bij de andere twee had ik dat totaal niet.

Ook testte ik twee van de nieuwe kleuren oogschaduw uit:

Glam Ice

Lichte oogschaduw is altijd handig, en deze heeft een mooi glimmertje. Lichte oogschaduw is vooral mooi als je een beetje in de ooghoeken doet en het daarna verder uitveegt over de rest van je oog.

rimmel najaar rimmel najaar

Backstage

Ik ben echt blij verrast door deze kleur. Hij is een beetje brons met een prachtige glans. Ik heb hem over de Glam Eyes heen gedaan. Een beetje op de rand van je ooglid en een beetje op de ‘vouwlijn’ van je oog. Vervolgens heb ik dat in een mooie punt laten samen komen.

rimmel najaar rimmel najaar

De oogschaduw werkt heel prettig. Hij voelt heel zacht aan en je hebt niet veel kleur nodig voor een goed effect. Er is één nadeel aan de oogschaduw, de doosjes gaan zo moeilijk open! Gelukkig zit er wel een applicator bij.

rimmel najaar

rimmel najaar

Voor de Lipsticks betaal je €8,99 en voor de oogschaduw €6,99. Ze liggen vanaf nu bij de drogist!

Door Marit