Fashion

Laag over laag

De zomer is voorbij en de dagen worden helaas weer korter en het wordt kouder… Ben jij nu net diegene die het snel koud heeft? Ga deze winter dan voor laag over laag. Naast dat het lekker warm is, is het weer helemaal hot!

Bijvoorbeeld: een maillot met een jurkje eroverheen, daar weer een vest over, kettingen, armbanden, twee sjaals, daar weer een jas over met een grappige muts en ga zo maar door… Het is leuk als je voor verschillende materialen en lengtes gaat, als het uiteindelijk maar met elkaar matcht!

Een aantal fijne items voor je laag over laag outfit:

Sjaals. Je hebt veel verschillende soorten sjaals, zoals een lange sjaal, korte sjaal, gebreide sjaal, zijden sjaaltje, dunne sjaal, dikke sjaal…  Je kunt ook twee dunne sjaaltjes met elkaar matchen of van drie dunne sjaaltjes een vlecht maken.

Mutsen maken je outfit compleet, zoals Franse baretjes, wollen mutsjes, afzakmutsen…

In plaats van saaie sokken onder je broek, kun je ook voor leuke maillots, panty’s, kniekousen en enkelsokjes kiezen.

Vesten, truien, giletjes en colbertjes. Die kun je gauw over een jurkje of topje aanschieten en geeft meteen een gelaagd effect. Vooral de dunne, lange gebreide vestjes zijn ideaal!

Accessoires als riemen, tassen en handschoentjes. Naast je riem standaard door je broek te doen, kun je een riem ook gewoon over je vest of jas doen. Erg leuk! Tassen zijn er in veel verschillende soorten en maten, ideaal om je outfit mee af te maken. Er zijn veel verschillende handschoentjes, die of afwijkend van je sjaal/muts zijn of juist matchy…

Foto’s: Teenvogue.com

Foto’s: Lookbook.nu

door Danique