Beauty

Getest: Bourjois 3D lipgloss

De Effet 3D lipglossjes van Bourjois bestaan tien jaar. Daarom heeft Bourjois er een paar nieuwe tinten aan toegevoegd en ervoor gezorgd dat de lipglossjes je lippen verzorgt. Girlscene testte het!

Aan de Effet 3D-lijn zijn zes nieuwe tinten toegevoegd, die wij allemaal hebben uitgeprobeerd. Naast dat er nieuwe kleuren zijn, is de samenstelling ook veranderd. De gloss bevat nu 92% hydraterende en beschermende werkstoffen die je lippen acht uur lang verzorgen en hydrateren. Dat willen wij wel proberen.

Uiterlijk
De lipglossjes zien er chique uit en de kleur is goed zichtbaar, waardoor je meteen ziet welke je in handen hebt. Het kwastje is wat ronder dan de vorige versie.

Beeldbourjois3d

Geur
De gloss ruikt mierzoet, daar moet je van houden, maar vies is het zeker niet. De geur omschrijft zich het best als fruitig.

Structuur
Je merkt duidelijk dat er een verzorgende balm doorheen zit, want de lipgloss plakt minder dan andere glossen. In iedere nieuwe tint zit een subtiele glitter, die er voor zorgt dat de gloss sprankelt.  

Beeldswatches3d

De middelste kleur is wat bruiner dan op de foto doet vermoeden. Bij het resultaat is de kleur realistischer

Uitwerking
Er zit genoeg gloss op het kwastje om je lippen in 1 keer in te kleuren en dekt meteen goed. Bourjois belooft dat de gloss acht uur lang hydrateert. Dat is wat overdreven, de gloss blijf even lang zitten als andere andere glossen, maar je lippen blijven wel wat langer zacht.

Resultaat

resultaatbourjois3d

De volgorde is in iedere foto hetzelfde.

– 06 Rouge democratic
– 08 Framboise tonic
– 03 Brun rosé academic
– 04 Rose polemic
– 07 Rosé or épic

Adviesprijs
€10,90

Ben jij een echte lipglossgebruikster?

Door Esmée