Beauty

De nagellaktrends van dit moment

De meeste meisjes zijn dol op nagellak. De één houdt van felle, opvallende kleurtjes, de ander van een neutrale lak. Nepnagels, nagellakstickers en nailart, er is genoeg op nagellakgebied. De nagellakbranche is inmiddels zo groot, dat er nu ook ieder seizoen een andere nagellaktrend is. Wij zetten de trends van dit moment op een rij!

nagellaktrends

De meest opvallende trend van dit en vorig seizoen, zijn natuurlijk de felle kleuren. Toch steekt één kleur daar met kop en schouders bovenuit: geel. Net als de zeegroene nagellaktrend van vorig jaar die door Chanel ontstond, komt ook de gele trend bij Chanel vandaan. De kleur van Chanel heet Mimosa en heeft inmiddels al veel volgers.

nagellaktrend

Wij testten 23 Sundancer van Essence.

nagellaktrend

Deze nagellak glanst mooi, maar heeft wel drie laagjes nodig.

Verder zien we nog steeds veel metallic tinten in kleding. Je ziet dat zo’n metallic trend doorslaat naar de nagellak. Wij testten een metallic lak met een groene glans van KOH (Metallic Green).

nagellaktrends

En kende jij de holographic nagellak al? Met holographic nagellak lijkt het net of je folie over je nagels hebt zitten. Je hebt de nagellak van verschillende merken, bijvoorbeeld Gosh, Konad, China Glaze en KOH Platinum Silver!

kohholographic

Wij testten de laatste, mooi he!

nagellaktrends

Witte nagellak is ook nog steeds ontzettend hip. Geen nieuwe trend, maar blijkbaar wel een blijvende!

Welke kleur nagellakkleur draag jij graag op dit moment?

Bron foto’s: Weheartit, Mimosa swatches: Karla Sugar

Door Esmée