Beauty

Kopieer de make-uplook

Op de website zie je vaak artikelen voorbij komen over nieuwe make-uptrends. Er zijn een heleboel meiden die dat moeiteloos namaken, maar er zijn ook genoeg meiden die geen idee hebben hoe je zoiets moet doen. Nou ben ik daar toevallig ook één van, op dat gebied kan ik nog heel veel leren. Bij de M.A.C. presentatie vond ik de look voor de winter heel mooi, dus ik wilde een poging wagen om deze na te maken.

Terry Barber is natuurlijk zeer ervaren met make-up en het leek dan ook alsof het heel makkelijk was. Maar wanneer ik zelf aan de slag ga met oogschaduw, kwastjes en ander gereedschap, is het resultaat om te huilen. Toch wilde ik een poging wagen en vroeg aan de stagiaire van Fashionscene of ik haar mocht opmaken. Geheel vrijwillig (en best dapper) ging zij in de stoel zitten en liet mij helemaal mijn gang gaan.

Voor dat ik begon heb ik eerst gezocht naar soortgelijke producten die Terry van M.A.C. ook gebruikte. Het is bijna onmogelijk om dezelfde producten in onze kast te vinden, maar de kleuren zijn in ieder geval geschikt om de look na te maken.

na maken make-up look

Dit is de M.A.C.-look die ik na wil maken.

na maken make-up look

Eerst heb ik even gekeken welke kleuren geschikt waren, het was wel even zoeken naar de juiste kleuren.

na maken make-up look

Etos foundation, Maybelline zwart oogpotlood, Yves Rocher lipstick, Kruidvat bronzer, Bourjois oogschaduw en NYC lipgloss.

na maken make-up look

Yanice (stagiaire van Fashionscene) met haar dagelijkse make-up

Een half uur en veel wattenstaafjes later, is dit uiteindelijk het resultaat:

na maken make-up look na maken make-up look na maken make-up look

Het is natuurlijk niet helemaal hezelfde als de look van Terry, maar van tevoren had ik gedacht dat het echt niet ging lukken en dat Yanice waarschijnlijk als een panda naar huis moest. Het viel uiteindelijk heel erg mee en eigenlijk ben ik stiekem wel trots op het resultaat. Je moet er wel even de tijd voor nemen en het gaat heus niet in één keer goed, maar oefening baart kunst.

Ben jij handig met make-up? Ga jij ook proberen om de look na te maken?

Door Myrre