Beauty

En de W.I.C. by Herôme winnares is geworden…

‘Is de winnares van de W.I.C. by Herôme winactie al bekend?’, onlangs één van de meest gestelde vragen van lezeressen. Het heeft even geduurd, maar eindelijk kunnen wij de winnende creatie met jullie delen!

De winactie:
Alle nagellakken van de World Inspired Colours collectie van Herôme zijn geïnspireerd op wereldse steden. Om mee te doen aan de winactie moest je je laten inspireren door een wereldse stad naar keuze, en deze uitbeelden op je nagels. Je mocht dit helemaal zelf invullen. The sky was the limit! Van je lichaam, illustraties en foto’s tot attributen.. alles mocht worden ingezet. Zolang de nagels maar het belangrijkste onderdeel van de creatie zijn.

Na een maand was het tijd om alle inzendingen te verzamelen. Geen klein karweitje, want met zo’n 300 creaties in onze mailbox werd het kiezen ons niet makkelijk gemaakt. Naast de hoofdprijs, mocht Girlscene ook troostprijzen cadeau geven aan de runner-ups!

Tromgeroffel please. Want wie is nu die lucky girl? Wie heeft de complete W.I.C. by Herome collectie, bestaande uit 79 verschillende nagellakken ter waarde van € 607,50, gewonnen?

Gefeliciteerd Jane!

herome winner

Jane is met haar creatie geïnspireerd door wereldstad Las Vegas de gelukkige winnares van 79 potjes nagellak van Herôme. De redactie sloeg bijna achterover van haar reactie, ze was zo ontzettend verrast.

Een paar dagen geleden stond de postbode met de complete collectie van W.I.C. by Herôme dan eindelijk voor haar deur. Nog nooit heeft ze een cadeau zo snel uitgepakt!

Herôme winner

Herôme winner

Herôme winner

Gefeliciteerd Jane! Heel veel plezier met de complete W.I.C. by Herôme nagellakcollectie, namens Beautyscene, Fashionscene, Ze.nl en Girlscene!