Beauty

Intuitive Touch BB- Cream Foundation van Une

Nog altijd niet de perfecte foundation gevonden? Probeer dan eens de nieuwe Intuitive Touch BB- Cream Foundation van UNE. Naast een goede dekking, geeft het je huid ook een optimale verzorging.

UNEfoundation

UNEfoundation

Deze foundation is van het merk UNE. Als je een liefhebber bent van Bourjois is dit merk een aanrader, want UNE komt van dezelfde makers. Alleen bij dit merk is er alleen gebruik gemaakt van plantaardige stoffen.

UNEfoundation

De  BB – cream in de naam van dit product staat voor Blemish Balm Cream en is eigenlijk in eerste instantie camouflage, speciaal gemaakt voor mensen die een laserbehandeling hebben ondergaan. Door de genezende werking van deze creme verdwijnen rode vlekken veel sneller. In de loop der tijd werd opgemerkt hoe fijn dit product is en gebruikten steeds meer mensen de BB- cream.

UNEfoundation

UNEfoundation

Van links naar rechts: I03, I04, I05, I08, I11, I13

Aan de swatches zie je dat de foundation vrij dik dekt, maar het is niet alsof je een dikke laag plamuur op je gezicht hebt gesmeerd. De BB- cream foundation smeert goed uit en laten geen strepen achter.

UNEfoundation

UNEfoundation

De foundation zit in een doosje met handig schuifdekseltje en kwastje. Deze kun je gebruiken om de donkere stukjes op je gezicht wat lichter te maken en puistjes en rode vlekjes te camoufleren. Maar dit kan natuurlijk ook met je vingertoppen als je dat liever hebt.

De Intuitive Touch BB- Cream Foundation is vanaf nu verkrijgbaar in zes verschillende tinten bij Mooi Parfumerie voor € 16,99. Naast dit product is er nog meer te koop van deze lijn, zoals blush, mascara, oogpotloden en kwasten. De prijzen beginnen vanaf € 7,-.

Waar moet volgens jou de perfecte foundation aan voldoen?

Door Brenda