Beauty

Maak je Halloweenkostuum compleet!

Haal je engste kostuum, masker en accessoires maar tevoorschijn, want over zes dagen is het Halloween. Het feest dat vooral een hype is in de VS, Engeland, Canada en Ierland. Maar in Nederland wordt deze spooky day ook steeds populairder. Bij een goed verkleedpartijtje mag bijpassende make-up niet ontbreken! Girlscene zocht voor jullie vijf inspirerende Halloween make-up tutorials.

Tover je favoriete stripfiguur tot leven

 

Het enige wat je voor deze look nodig hebt, is een vaste hand en knalkleurige make-up. In een mum van tijd tover je één van je favoriete striphelden tot leven.

Last Friday Night look

 

Katy Perry is ook wel in voor een Halloweenfeestje. Ben je helemaal weg van Katy, dan is dit de ideale dag om je te transformeren tot deze California Girl. Ga bijvoorbeeld voor de Last Friday Night look.

Barbiegirl

 

Blonde meiden, deze Barbie look is wat voor jullie! Ben je niet blond, een Barbie pruik is zo gehaald. Met de lange nepwimpers en de roze make-up lijk je het net echt! Heb je een vriendje? Dan is het leuk als hij jouw lieftallige boyfriend Ken wordt. Alles wat hij nodig heeft, is een leuke Hawaï-blouse en een zakdoek om zijn nek.

Betty Boop

Je kunt ook gaan als Betty Boop! Met een rode jurk, zwarte pruik, bontjas en deze make-up, zal niemand op straat weten dat jij deze deftige dame bent. 

Of toch de scary look

Ben je meer van de scary look? Dan legt deze tutorial je precies uit hoe je in een uur tijd transformeert in een enge zombie. Met deze make-up kun je de hele buurt aan het schrikken maken.

Vier jij Halloween op 31 oktober? Zo ja, heb jij al een kostuum?

Bron: Shine.yahoo.com

Door Evi