News

Wijn liefhebbers opgelet: je kunt nu in een wijnvat overnachten (en non-stop wijn drinken)

Wie gek is op wijn, zal ook sowieso kijk zijn op dit nieuwtje. Je kunt nu namelijk overnachten in een wijnvat, en ook nog eens genieten van jouw favo drankje. Het wijnvat ziet er super leuk uit, en het uitzicht is ook nog eens prachtig. Dit moet jij, als échte wijngek, toch een keer hebben meegemaakt?

Overnachten in een wijnvat

In het Dorpje Sasbachwalden, in ons buurland Duitsland, zijn de wijnvaten te vinden. De vaten werden vroeger echt gebruikt om wijn in te maken, en zijn nu dus zó omgebouwd dat je er in kunt slapen. Vanbinnen zien de vaten er erg gezellig en comfy uit. Eén wijnvat is geschikt voor twee personen. Toilet en douche zijn te vinden in de omgeving van de wijnvaten.

Als je vanuit het wijnvat uit het raam kijkt, heb je een prachtig uitzicht. Je kijkt namelijk uit over de wijngaard en het Zwarte Woud. Er zijn acht verschillende wijnvaten om uit te kiezen. Ze liggen op verschillende locaties, dus het is aan jou om uit te kiezen welke locatie je het mooiste lijkt. Ben jij helemaal om en wil je graag een nachtje doorbrengen in een wijnvat? Bezoek dan de website van het ‘hotel’. Een overnachting in de zomer is heel erg leuk, maar als je nog liever even wacht, kan een overnachting in de winter ook. De wijnvaten zijn namelijk voorzien van een verwarming, dus geschikt voor alle seizoenen!

Bron, beeld: schlafen-in-weinfass.de