Beauty

Review: Bourjois’ nieuwste beauty producten

Ook in de wereld van beauty is het nieuwe jaar goed begonnen. Want, een nieuw jaar betekent nieuwe producten en nieuwe looks. Het beautymerk Bourjois komt deze maand met mooie en handige make-up. En Girlscene heeft ze getest!

Dit keer niet twee of drie nieuwe producten, maar het zijn er maar liefst achttien! Van oogschaduw en oogpotlood tot blush en foundation, met deze nieuwe make-up van Bourjois kun je verschillende looks creëren: een neutrale look voor doordeweeks of een glamour look voor feestjes.

bourjois

Ik begin met de Healthy Balance Poeder en de Touche Healthy Mix. Beide zijn erg slim verpakt, zodat ze makkelijk mee in de handtas kunnen! De poeder zit in een dun rond doosje, met spiegeltje (uiteraard) en de foundation, die bedoeld is voor donkere kringen en de oogleden, zit in een handige twistpen met penseeluiteinde.

Healthy balance poeder

bourjois

De poeder is in vier verschillende tinten verkrijgbaar: 52 Vanille, 53 Beige clair, 55 Beige foncé en 56 Hâlé clair. Dus voor elk huidtype is de juiste tint te vinden! Deze Healthy Balance Poeder is te koop in drogisterijen en parfumerieën voor € 10,99 per stuk. 

Kabukikwast

bourjois

De poeder is gemakkelijk aan te brengen met deze Kabukikwast van Healthy Mix. Deze kwast is verkrijgbaar voor € 9,99 per stuk in drogisterijen en parfumerieën.

Touche Healthy Mix

bourjois

bourjois

Ook deze anti-donkere kringenpenseel is er in drie verschillende tinten: 61 Beige clair, 62 Beige rosé en 63 Beige doré. De Touche Healthy Mix kun je aanbrengen op donkere kringen, op je oogleden en op de omtrek van je lippen. Dit om de ultieme glimlach te krijgen. Deze Touche Healthy Mix Poeder is verkrijgbaar in drogisterijen en parfumerieën voor € 9,99 per stuk.  

Black & Light wintercollectie
Tijd om de speciale Black & Light collectie onder de loep te nemen! Van deze collectie testte ik de verschillende kleuren oogpotlood en oogschaduw. Kijk mee!

Shadow & Light

bourjois

Elk Shadow & Light oogpotlood heeft twee kleuren: een donkere en een lichte. Met de oogpotloden creëer je niet alleen een bijzondere look, ze zijn kohl, eyeliner én oogschaduw in één! Zo hoef je voortaan dus niet meer drie verschillende potloden mee te nemen, handig toch? De Shadow & Light oogpotloden zijn er in zes verschillende tinten. Om jullie de kleuren goed te laten zien, testte ik de potloden op mijn hand:

11 Noir & Neige

bourjois

12 Gris & Pétale

bourjois

13 Brun & Caramel

bourjois

14 Marine & Dragée

bourjois

15 Kaki & Vanille

bourjois

16 Argent & Ebène

bourjois

Deze oogpotloden zijn verkrijgbaar in drogisterijen en parfumerieën voor € 7,99 per stuk.

Light

bourjois

Deze Light oogschaduw is er in drie verschillende tinten en zit in een klein rond doosje, die ook weer handig is om mee te nemen. Met deze oogschaduw kun je een glamour look creëren. Je kunt gaan voor een beetje glitter, of voor een opvallendere glitter look. Ook deze drie tinten testte ik uit op mijn hand:

01 Un black doré très subtil

broujois

02 Un ciel princesse des glaces

broujois

03 Un rose poudre grisé très doux

bourjois

Deze oogschaduw is verkrijgbaar in drogisterijen en parfumerieën voor € 11,49 per stuk.

Volume Glamour Max Définition
Ontdek ook Bourjois’ nieuwe mascara Volume Glamour Max Définition! Door het maxiborsteltje zorgt deze mascara ervoor dat je wimpers extra lang lijken! Ik heb hem getest, en het is echt een aanrader!

bourjois

De Volume Glamour Max Définition mascara is verkrijgbaar voor € 13,49 in drogisterijen en parfumerieën.

Welke make-up merk gebruik jij het liefst?

Door Evi