Beauty

Vrolijke fruitnagels

Weg met die winter vibe, tover je nagels om tot kleurrijke fruity kunstwerkjes! Haal al je soorten en kleurtjes lak tevoorschijn en ga aan de slag. Een stipje hier een streepje daar… Kiwi’s, aardbeien of ga voor frambozen. Wij hebben een paar vrolijke fruit voorbeeldjes voor jullie!

Fruit is niet alleen lekker en erg gezond, ook zijn vele vruchten een vrolijke creatie op zich! Neem bijvoorbeeld de gele, sappige ananassen en zure citroenen, frisse rode watermeloenen of de paars-blauwe bosbessen. Op de redactie zijn we nog steeds fan van het fruity lakken van onze nagels. Hoe vinden jullie deze crea-bea nagels?

Opvallende kiwi’s

nagels

Wat heb je nodig:
– Witte nagellak
– Fel groene nagellak
– Zwarte nagellak
– Blanke nagellak
– Cocktailprikkertjes

Breng de groene lak aan op je nagels. Wacht nu eventjes tot deze helemaal droog is. Ga dan aan de slag met de witte lak. Teken een ovaal op al je nagels. Trek met een cocktailprikkertje lijntjes vanuit de ovaaltjes (zie afbeelding). Laat deze ook weer drogen. Dip een ander cocktailprikkertje in de zwarte nagellak en zet stipjes om de ovaaltjes heen. Dit stellen de pitjes van de kiwi’s voor. Zijn deze ook droog? Lak voor de finishing touch een blanke nagellak over je nagels, zodat jouw creatie langer mooi blijft en nog meer glanst!

Kleurrijke citroenen, sinaasappels, grapefruits en limoenen

nagels

Wat heb je nodig:
– Witte nagellak
– Verschillende kleurtjes nagellak
– Blanke nagellak
– Cocktailprikkertjes

Breng op elke nagel een ander kleurtje nagellak aan. Laat deze laag drogen en teken er halve/kwart rondjes op. Als ook deze droog zijn, kun je met cocktailprikkertjes en witte lak, lijntjes in de rondjes trekken. Zo worden het echte citrusvruchten! Zet er leuke stipjes omheen en wacht nu even tot de lak droog is. Nog even een blanke lak voor glans en bescherming en jij bent ready to party!

Zoete watermeloenen

nagels

Wat heb je nodig:
– Rode nagellak
– Groen-blauwe nagellak
– Witte nagellak
– Zwarte nagellak
– Blanke nagellak
– Cocktailprikkertjes

Begin met het aanbrengen van de rode lak op iedere nagel. Laat deze even drogen. Lak het bovenste deeltje van je nagels groen-blauw. Probeer dit een beetje netjes te doen, zodat op alle nagels het deeltje even groot is. Laat deze laag ook weer drogen. Gebruik een cocktailprikkertje voor de witte lak en trek een lijntje tussen de rode en groen-blauwe lak. Zet ook, met een cocktailprikkertje, stipjes met de zwarte lak. Als deze droog zijn, gebruik dan een blanke lak om deze fruitige nagels te beschermen en te laten glanzen.

Lovely aardbeitjes

nagels

Wat heb je nodig:
– Rode nagellak
– Groene nagellak (eventueel ook nog een donkere groene lak)
– Witte nagellak
– Eventueel een oranje nagellak
– Blanke nagellak
– Cocktailprikkertjes

Lak al je nagels rood. Laat deze laag drogen. Lak een beetje groene nagellak onderaan je nagels. Maak hier met een cocktailprikkertje een soort aardbeikroontje van. Gebruik je ook een donkergroene lak, dan kun je met een prikkertje deze nagellak her en der op de kroontjes aanbrengen. Dip een ander cocktailprikkertje in de oranje lak en zet hiermee stipjes op je nagels. Als deze droog zijn, kun je hetzelfde doen met witte lak. Is alle lak goed droog? Lak om het af te maken een blanke nagellak over al je kunstwerkjes. Hoe leuk zijn jouw aardbeiennagels!

Ps. Al eerder lieten we jullie verschillende how-to filmpjes over aardbeiennagels en andere leuke nail art zien.   

Welk fruitstuk zou jij wel op je nagels willen lakken, voor aankomende zomer?

Bron beeld: beautylish

Door Evi