Beauty

Sneak preview: Ladurée’s suikerzoete make-uplijn

Eind vorig jaar kwamen we met het leuke nieuws dat Ladurée naast haar overheerlijke macarons en beautyproducten ook een eigen make-uplijn op de markt brengt.

De eerste beelden zijn gearriveerd. Girlscene geeft je de sneak preview!

laduree

Oogschaduw in de vorm van macarons? Lipgloss met een zoet smaakje? …Op de redactie waren we erg nieuwsgierig hoe Ladurée’s blush, lipstick, oogschaduw en foundation eruit zou gaan zien. Onlangs zijn er een aantal beelden van de eerste lijn Les Merveilleuses de Ladurée verschenen. Kijk mee!

laduree

laduree

laduree

Chique eierdopjes, blushes in macaronvorm en medaillons met een barok tintje, je vindt het allemaal terug in deze cosmeticalijn. Dat de collectie er zo uit kwam te zien hadden wij niet verwacht. Erg leuk en uniek!

laduree

Les Merveilleuses de Ladurée bestaat uit een kleurrijk assortiment blushes -in macaronvorm-, een vloeibare foundation en lipsticks en glosjes in pastelkleuren en poedertinten. Ook aan de verpakking van de make-up is gedacht. Hoe schattig zijn deze pastelkleurige doosjes?!

laduree

Zoals we vertelden, moeten we nog wel even wachten tot de make-up van Ladurée ook in Nederland verkrijgbaar is. In Japan verschijnt Les Merveilleuses de Ladurée in februari, de Europese landen zullen de cosmetica in de herfst verwelkomen.

Wat vind jij van de make-uplijn Les Merveilleuses de Ladurée?

Door Evi