Beauty

How to: nepwimpers aanbrengen

Redactie

Als je niet gezegend bent met hele lange, volle wimpers of als je gewoon zin hebt om een keertje lekker overdreven en opvallend op een feestje te arriveren, zijn nepwimpers de oplossing. Veel meiden denken alleen dat dit een ontzettend gedoe is, terwijl je het eigenlijk heel makkelijk zelf kunt aanbrengen!

Daarom vertellen wij jullie in een paar stappen hoe je makkelijk nepwimpers kunt aanbrengen. Succes meiden!

Stap 1: breng de nepwimpers aan voordat je je ogen hebt opgemaakt. Als beginner is het vaak makkelijker om ‘kant en klare’ wimpers te gebruiken, dan  wimperdeeltjes die je stuk voor stuk moet aanbrengen.

Stap 2: de wimpers zitten in de verpakking vaak met een beetje lijm vast. Haal ze los aan de lange rand, niet aan de wimpers zelf.

Stap 3: breng een beetje lijm aan op de wimpers. Let er hierbij op dat het niet op je vingers komt.

Stap 4: breng de wimpers eerst vast op de buitenste rand en druk ze naar binnen. Druk ze op je ooglid, niet op je wimpers.

Stap 5: dat het een beetje onwennig aanvoelt of dat je ogen een beetje tranen is normaal. Als dit aanhoudt kun je proberen de wimpers opnieuw aan te brengen, wat verder van de binnenste ooghoek af.

Stap 6: nu kun je je ogen opmaken. Als je de nepwimpers echter nog eens wilt gebruiken kun je er geen mascara op aanbrengen.

nepwimpers

Sephora nepwimpers, prijs € 6,00.

nepwimpers

Wimpers van Asos, prijs € 19,12.

nepwimpers

Asos nepwimpers, die je stuk voor stuk moet aanbrengen, prijs € 5,93

nepwimpers

Asos nepwimpers voor accenten en langere wimpers.

Gebruik jij wel eens nepwimpers?

Door Annick

Bron: trendystyle.net

Must reads 👀