Beauty

Sephora Spring Look

Sephora heeft nieuwe make-up en dat vinden wij heel leuk. Daarom lichten wij de spring look, genaamd: “Pretty in Pink” voor jullie uit. De naam zegt het al: er is veel roze, maar het is gelukkig stijlvol roze. Oogschaduws, nagellak, mascara, primer en een aantal accessoires: wij vinden deze lijn top! Maar we zijn natuurlijk benieuwd of jullie ook meteen naar de winkel rennen.

Vooral de kleurtjes vinden wij erg fijn. Zoete kleurtjes, suikerwit, marshmallow roze en pistache groen zien we veel terug. De prijzen zijn gemiddeld, niet super goedkoop, maar ook niet heel erg duur.

sephora pretty in pink

De rozige oogschaduws worden geleverd in een zwart omhulsel. Simpel maar chic. (€ 12,80)

sephora pretty in pink

Prachtig is het potje van de primer, de smoothing primer moet ervoor zorgen dat je een zachte huid krijgt en dat hij bovendien heel mat wordt. (€ 12,10)

sephora pretty in pink

De nagellakjes gaan van donkerroze naar doorzichtig. Ze hebben een parelmoer laagje. Een fijn klein potje wat je look een zachte, vriendelijke uitstraling geeft. (€ 5,30)

sephora pretty in pink

Deze mascara zorgt ervoor dat je ogen gehighlight worden en hij zorgt ervoor dat je wimpers gescheiden worden en voor extra lengte. (€ 15,90)

sephora pretty in pink

sephora pretty in pink

sephora pretty in pink

Verder bestaan er in deze lijn een aantal hulp-accessoires. Zo kan je nagelvijlen kopen (€ 3,90), maar ook een standaardje om je nagels makkelijk op te lakken (€ 4,90). Ook bestaat er een klein tasje met daarin drie (roze) make-up kwastjes (€ 26,90).

sephora pretty in pink

Als laatste zijn er drie toilettasjes van Sephora te koop (€ 17,90). Drie verschillende modellen, maar allemaal roze en bestempelt met de tekst “Happy Pink”. Super leuk als je op romantisch weekendje weg gaat, maar ook als je op party weekend gaat erg handig.

De producten van Sephora kun je kopen bij de V&D.

Wat vind jij van deze make-up collectie?

Door Annick