Beauty

W.I.C. Colourful Curaçao by Herôme

Van Herôme kregen wij de nieuwe limited editions: Colourful Curaçao. Deze nieuwe lijn met zes kleurtjes nagellak brengt je gedachten naar het vrolijke, zonovergoten, maar vooral kleurrijke eiland Curaçao. Wij vonden het de moeite waard om deze lakjes even te testen. Benieuwd geworden? Kijk mee!

review herome

De flesjes van W.I.C. zien er kleurrijk uit en ze doen vermoeden dat de nagellak erg glanst. Het is een fijn, klein flesje dat je makkelijk even in je tas kunt stoppen. De kleurtjes passen erg mooi bij elkaar dus als jij van de multicolour nails houdt, dan is deze lijn erg leuk.

review herome

review herome

De lakjes bevatten inderdaad allemaal glitters. Er zit een lichte parelmoerglans over de lak heen. Wat mij betreft is dat precies goed: niet te overdreven, maar wel mooi en chic.

review herome

Het kwastje van W.I.C. lakt fijn. De breedte is middelmatig, waardoor je iets preciezer kunt lakken dan bij een heel breed borsteltje, en in twee bewegingen je hele nagel hebt gelakt. De lak is ook een goede substantie, niet te dik en niet te dun. Dit maakt dat hij goed smeerbaar is en ook goed droogt. Als je echter twee dikke lagen over elkaar heen lakt, droogt hij heel langzaam. Dit is dus geen aanrader!

review herome

review herome

De kleurtjes zijn precies zoals ze er in het potje uitzien. Ze dekken allemaal erg goed en zijn zeker leuk voor feestjes. Lekker opvallend en vrolijk!

review herome

Links: Blue Bay. Rechts: Cabana Beach.

review herome

Links: Mambo Beach. Rechts: Kontiki Beach.

review herome

Links: Banda Bou. Rechts: Daaibooi Beach.

W..I.C. Colourful Curaçao is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com. De lakjes kosten € 7,50 en als je er twee koopt betaal je maar € 12,50.

Al met al vind ik het mooie nagellak. Er zijn veel merken die goedkopere nagellak aanbieden, dus wat dat betreft kan ik mij voorstellen als je deze editie overslaat. De kwaliteit van de nagellak is de prijs wel waard. Vooral de roze kleur vind ik prachtig. Ik zou hem zelf zeker aanschaffen!

review herome

Wat vind jij van deze kleurtjes?

Door Annick