Beauty

Review: nagellak John van G

Het merk John van G lanceert een nieuwe beautylijn, genaamd: Color partycipation. Een creatieve naam die suggereert dat het een keurenfeestje is, wat helemaal klopt! Er zijn acht rijk gepigmenteerde, opvallende, uitgesproken, maar matte, dus niet-glanzende kleuren. Dat is weer eens wat anders.

john van g

john van g

Wij ontvingen de nieuwe nagellakjes van John van G en waren helemaal enthousiast. De kleurtjes zijn zo opvallend en vrolijk: super leuk voor de zomer! Geel, roze, en blauw zijn lekker fel en er zijn ook een paar iets minder vrolijke kleurtjes, zoals pastelblauw en zwart. Hoe dan ook leuk om te testen, want zijn ze inderdaad zo goed als ze eruit zien?

john van g

john van g

De nagellak smeert erg fijn. Een dun kwastje zorgt ervoor dat je precies kunt lakken. Bijna alle kleurtjes zijn in één keer te dekken, behalve de gele en de felle blauw. Die lakte ik nog een keer, maar dit zorgde ervoor dat hij erg langzaam droogde en er makkelijk putjes inkwamen. Verder vond ik eigenlijk alleen de zwarte kleur mat, de rest vond ik toch nog wel glimmend.

john van g

Aangezien de meeste kleurtjes in een keer dekkend waren, droogden ze erg snel. De verpakking is mooi en chic en het kwastje houdt handig vast. Al met al een gemiddelde nagellak dus. Niet geweldig van kwaliteit, maar ook zeker niet slecht. Als je gek bent van deze kleurtjes zou ik ze lekker kopen, maar laat ze dan wel even goed drogen!

john van gjohn van g

De nagellak is verkrijgbaar bij de drogist en schoonheidsspecialist voor € 7,50 per lakje.

john van g

Wat vind jij van deze nagellak?

Door Annick