Beauty

Review: Miss Sporty Zomercollectie 2012

Ieder seizoen komt er weer een nieuwe beauty-lijn uit. Deze zomer heeft Miss Sporty heel veel leuke en fleurige producten waar je de zomer zeker mee door komt. Voor op het strand of ‘s avonds met uitgaan, alles kan. Wij mochten op de redactie de producten testen zodat jullie nu met ons mee kunnen lezen.

Miss Sporty

Toen het pakketje binnenkwam op de redactie, werd ik helemaal enthousiast. Met een fles make-up remover in mijn hand ben ik aan de slag gegaan. De oogschaduw heb ik als eerst getest.

Miss Sporty

Miss Sporty

De vier kleurtjes zijn niet al te donker, waardoor ze ideaal voor de zomer zijn. Ze hebben allemaal een naam, namelijk Sunset, Sense, Lady Lilac en Motion. De eerste op de foto is Sunset, een oranje oogschaduw die niet al te opvallend is. Als je net iets meer moeite wil doen dan alleen mascara is dit kleurtje een goede toevoeging. Sense heeft een paar glittertjes erin en is beige. In de zon vallen de glitters extra op en zie je er lekker zomers uit. Lady Lilac en Motion zijn allebei paars. Lady lilac is mat en Motion heeft ook weer een paar glittertjes erin. Het is dus maar net waar je zin in hebt!

Miss sporty

Zonder mascara is je look natuurlijk niet compleet. De Studio Lash 3D Volumythic Mascara heeft een gebogen borsteltje waardoor hij makkelijk te gebruiken is. De eyeliner glijdt soepel over je oog en dekt heel goed.

Miss Sporty

Miss Sporty

De nieuwe zomercollectie is natuurlijk niet compleet zonder lipgloss. Ze verschillen alledrie niet heel erg van elkaar, maar de oranje Pasoa kleur glinstert mooi in de zon. Mijn favoriet is de rode Cosmo. Je lippen spreken meer door deze rode kleur en krijgen een mooie glans. Hieronder het resultaat (van boven naar beneden: Cosmo, Bloody Lilac en Pasoa).

Miss Sporty

Voor de meiden die van subtiele make-up houden zoals ik en die donkere kleuren altijd te heftig vinden, is deze zomercollectie een ideale keus!

Als leuk extraatje kun je vanaf vandaag allemaal leuke cadeaus winnen via de Facebook-pagina van Miss Sporty!

3x Miss Sporty Make Up Workshop t.w.v. €100
– Er komt een echte Miss Sporty visagist bij de winnares thuis.
– Zij zal gaat tijdens een circa 1,5 uur durende make up workshop de laatste zomer tips en tricks laten zien.
– De winnares mag hiervoor circa 5 vriendinnen uitnodigen. 

10x Miss Sporty Make Up Pakket t.w.v. €16,93
(bevat: Studio Lash Volumythic Mascara €3,99, Cat’s Eyes Eyeliner €2,99, 2x Studio Colour Mono Eye Shadow €1,99 en 3x Miss Cocktail Gloss €1,99).

Welk product vind jij het mooist?

Door Eline