Beauty

Beautytips voor op vakantie

Beautyblogger Lotte maakt voor Girlscene filmpjes. Ze moet zich daarbij aan één criterium houden; het mag alleen maar over beauty gaan! Kapsels, nagellak, make-uplooks of reviews, overal geeft ze uitleg en tips over.

Deze week een paar handige en bruikbare beautytips voor op vakantie. Om te voorkomen dat jij met een overvolle tas gevuld met beautyproducten op vakantie gaat, heeft Lotte een paar handige tips voor jou op een rijtje gezet. Bye bye overvolle make-up tas!

Beautytips voor de zomer

Tip 1: Zorg dat je altijd een goede zonbescherming bij je hebt. Een crème met minimaal SPF 30 is altijd goed om bij je te hebben. Smeer je ook goed in als je niet op het strand gaat liggen aangezien je de hele dag in de zon loopt of zit, en dus toch altijd een paar zonnestralen opvangt.

Tip 2: Heb je je iedere dag goed ingesmeerd, maar ben je toch nog verbrand? Geef je lichaam dan een verkoelend gevoel met een aftersun. Aftersun verzorgt je huid en geeft je dus een verkoelend gevoel.

Tip 3: Neem allemaal mini producten mee. Het ligt er natuurlijk aan hoelang jij op vakantie gaat, maar ga je nu een of twee weekjes weg, dan zijn kleine flesjes voldoende om de hele vakantie mee door te komen. Hierdoor heb je meer plek in je tas en neem je niet teveel spullen mee. Er zijn zelfs mini parfums verkrijgbaar of gewoon monstertjes!

Tip 4: Gebruik je beautyproducten voor verschillende doeleinden. Multifunctionele producten dus. Een lippenstift kun je bijvoorbeeld ook als blush gebruiken of een wenkbrauwpotlood als oogpotlood. Daarnaast heb je vaak ook kleine verpakkingen met meerdere soorten make-up erin.

Tip 5: Een droogshampoo meenemen is ook altijd een handig extraatje. Je hoeft tussendoor dus niet steeds je haren te wassen, ook al wil je meestal wel iedere dag na het zwemmen douchen.

Tip 6: Een tonic die je over je gezicht kunt spuiten, zorgt dat je weer even een fris gevoel hebt en er weer tegenaan kunt.

Tip 7: Misschien wel het allerbelangrijkste: een zonnebril. Natuurlijk staat een zonnebril leuk, maar hij beschermd ook de huid rondom je ogen.

Alle tips nog een keer op een rijtje met uitleg erbij? Kijk dan naar het filmpje dat Lotte heeft gemaakt.

 

Dit waren de beautytips die Lotte graag met jullie wilde delen. Super handig als je bijna op vakantie gaat!

Dankjewel Lotte, tot de volgende keer!

Welke beautytips heb jij nog voor deze zomer?

Door Lotte