Beauty

Review: New York Color najaarscollectie

Een tijdje geleden kregen wij de nieuwe najaarscollectie binnen van New York Color. In dit pakketje zaten maar liefst vijf leuke nagellakjes met een hoop glitters en vier zoet gekleurde lippenbalsems. Speciaal voor jullie hebben wij hierover een review geschreven. Kijk je mee?

new york color

Laten we beginnen met de nagellak!
De vijf najaarskleuren van New York Color zien er op het eerste oog heel leuk uit. De kleuren verschillen van een basis rood en roze tot glitter, goud en grijs. Een van de potjes is een smokey glitter topcoat.

new york color

Revolving Red
Een donkerrode kleur die we natuurlijk allang kennen.

new york color

Wild With Passion
Deze paars-roze kleur is ook vrij standaard, maar staat wel leuk op je nagels. Wel een beetje aan de roze-achtige kant, dus daar moet je van houden.

new york color

Prey Of Grey
Deze kleur is weer wat anders, een grijs kleurtje voor op je nagels.

new york color

Full Metal Jacket
Deze gouden kleur is erg leuk en straalt op je nagels. Vergeleken de matte kleuren is dit een leuke afwisseling.

new york color

Rock Muse
Wij zijn helemaal weg van deze topcoat! Een smokey glitter topcoat die erg leuk staat bij ieder kleurtje nagellak, maar ook als nagellak zelf. Er zijn wel twee laagjes nodig om je nagel te dekken, omdat het eigenlijk een topcoat is.

new york color
V.l.n.r. met topcoat: rood, grijs, paars & de topcoat itself in twee laagjes.

Eigenlijk zijn alle kleurtje pas leuk als je er de smokey topcoat overheen doet, dat geeft een leuk effect aan de anders wat ‘saaiere’ kleuren.

Hoe smeren ze?
De eerste laag smeert lekker weg door het dikke kwastje. De tweede laag moet wel even een tijdje wachten aangezien het niet zo heel snel droogt. Dit is vooral bij de zilveren variant het geval!

new york color

Blijven ze lang zitten?
Vooral met twee lagen moeten deze nagellakjes wel even een tijdje goed drogen. Hoelang ze het volhouden ligt natuurlijk aan wat jij doet op een dag 😉

Dekt het goed?
Vooral de grijze en gouden kleuren dekken meteen de eerste laag al goed, de andere kleurern zijn mooier als er twee lagen op zitten. Als we heel eerlijk mogen zijn, is de glitterende topcoat wel echt een must! Het maakt je vingers namelijk een stuk specialer.

new york color

De Applelicious lippenbalsems!
De lippenbalsems zien er lekker roze en vrolijk uit. Er zijn in totaal vier kleuren: lichtroze, felroze, rood en paarsachtig. Niet helemaal in de stijl van de herfst met de roze verpakking, maar met het appeltje in het midden konden wij ze niet laten liggen, heel schattig!

leslie
Fashionscene’s Leslie testte Blushing Golden voor ons uit!

Blushing Golden
Een glanzende nude kleur die je lippen een beetje laat glanzen. Pas wel op, je doet snel teveel op waardoor je lippen ineens heel wit worden!

Jitske
Caramel Apple straalt zachtjes paars van Jitske’s lippen.

Caramel Apple
Van te voren schrokken we een beetje van dit kleurtje, want er staat op de sticker dat het een donkere kleur paars is. Wanneer je de kleur op je lippen smeert, is hij absoluut niet zo paars als de kleur op de sticker beweert. Het maakt de lippen subtiel iets donkerder.

jitske
Pink Lady houdt Jitske haar lippen roze en glanzend!

Pink Lady
Een fris roze glansje voor over je lippen die wij toch het mooiste vinden.

danique
Big Apple Red is in ieder geval Danique’s favoriet! *Let vooral niet op de overdreven getuite lippen van haar.

Big Apple Red
Het hoort een volwassen kleurtje te zijn die goed dekt, maar eerlijk gezegd dekt het niet geweldig. Of je moet net als Danique al meerdere lagen aanbrengen. Je krijgt er wel een mooi subtiel rood glansje van!

new york color

Smeert deze balsem lekker weg op je lippen?
De lippenbalsems ruiken in ieder geval heel erg zoet naar appeltjes. Ze smeren, omdat wij ze nu voor de eerste keer gebruiken, een beetje breed. Dat zal vast over moeten gaan als je de balsem een paar keer gebruikt hebt.

Geeft het een mooi glansje?
Het zijn lippenbalsems, dus het maakt je lippen een beetje mat met een subtiel glansje. Ook al zijn ze op je lippen niet dezelfde kleur als de lippenbalsem zelf, zijn wel erg leuk als je gewoon van een subtiele gloss houdt. Voor een felle knalkleur of een echte glans, kun je beter voor een ander product gaan. Maar los hiervan zien ze natuurlijk ook erg schattig uit en hebben ze een hoog hebben-hebben gehalte!

new york color

Al deze producten zijn exclusief te koop bij Kruidvat. De nagellakjes kosten € 2,29, behalve de topcoat, die kost € 2,49. De lippenbalsems kosten € 2,79. Lekker betaalbaar!

Wat vinden jullie van deze producten? Gaan jullie ze proberen?

Door: Jitske