Beauty

Review: najaarscollectie van Herôme

Herôme reist samen met zijn collectie af naar India, het land van kleur. Deze lijn staat dan ook in de ban van intense kleurenpracht en kleurindrukken. Wij kregen deze leuke kleurenlijn binnen van Herôme en hier schrijven we natuurlijk maar al te graag een review over! Wij nemen jou samen met Herôme mee naar Magical India

herome wic nagellak

De najaarslijn van Herôme heet Magica India en iedere nagellak is vernoemd naar een van de vele steden in India. Zo hebben we Madras, Agra, Pune, Goa, Bangalore en Jaipur. Hierbij de World Inspired Colors van dit najaar:

herome wic nagellak

Madras
Madras is de oude naam van een kustplaats in Chennai, het is de plek om te flaneren, vandaar het feloranje.

herome wic nagellak

Agra
Agra is de stad die knipoogt naar de Taj Mahal. Het indrukwekkende paleis ligt aan de rand van de stad. Dit is daarom de donkergrijze kleur van deze lijn.

herome wic nagellak

Pune
Pune is de stad die veel futuristische gebouwen toont, vandaar de blauwe lak met de vele glitters. Futuristic it is!

herome wic nagellak

Goa
Goa is een hippiestad en die kleur komt helemaal terug in de nagellak. Deze paarse nagellak heeft tintjes van lila en roze.

herome wic nagellak

Bangalore
Bangalore is de Garden City van India, een kleurig en oplichtende stad. Vandaar deze gouden kleur.

herome wic nagellak

Jaipur
Deze stad bevat veel rozekleurige gebouwen. Herôme voegde hier wat rood aan toe voor een vlammend rode look met een metallic laagje erover.

Hoe lakt de nagellak?
De nagellak lakt fijn weg, je hebt echter al snel teveel nagellak op je kwastje. Uitkijken bij het aanbrengen dus!

herome wic nagellak

Dekt de nagellak goed?
Dat verschilt per nagellak eigenlijk. De Madras, Jaipur en Agra dekken al meteen goed de eerste keer. Bij Pune, Bangalore en Goa heb je echt twee lagen nodig.

herome wic nagellak

Blijft de nagellak lang zitten?
Bij twee laagjes en een topcoat gaat deze nagellak wel even mee. Het ligt er natuurlijk wel aan wat je doet op een dag, maar dat is wel logisch 😉

herome wic nagellak

Deze W.I.C. by Herôme nagellak ligt vanaf september in de winkels. Je hebt al een nagellak voor € 7,50 en twee stuks voor € 12,50.

Welke kleur vind jij het leukst?

Door: Jitske