Beauty

DIY: De nieuwe najaars beautylook!

Het najaar staat weer voor de deur… De bomen beginnen te verkleuren en het wordt steeds maar kouder, brrr! Zuchtend verruilen we onze zonnebrand en zomerse beautyspulletjes in allerlei knallende kleurtjes voor… Ja, waar verruilen we ze eigenlijk voor? Wil Jij helemaal up-to-date zijn met de najaarstrends? Kijk dan maar even mee!

Zeg maar vaarwel tegen de felle neontinten, want de najaarskleuren zijn zachter. Niet getreurd, ook deze kleurtjes knallen op hun manier. Volle en warme tinten op je ogen en lippen gecombineerd met sprekende wenkbrauwen. Dit najaar gaat het alleen nog maar om mooi en vol!

beautylook

Zo zullen we dit najaar veel volle en sprekende wenkbrauwen zien. Hou je eigen wenkbrauwen dus ook extra vol en laat ze spreken. Combineer je sprekende wenkbrauwen met kleurrijke en mooie ogen. Niets spreekt meer dan een gezichtje met volle wenkbrauwen gecombineerd met knallende ogen.

Je lippen houdt je subtiel met een donkere kleur of een verzorgende gloss. Subtiel maar extra verzorgd, want dat verdienen ze je lippen wel deze winter.

Zie jij het al voor je? Je nieuwe najaarslook? Om deze look te verwezenlijken zijn wij op zoek gegaan naar een handig stappen plan om heel simpel een blikkenvanger te zijn. Deze winter wordt een top winter!

Het stappenplan vonden we van het make-up merk LOOkX. Met een leuke najaarslook die ze heel simpel uitleggen in een stappenplan. Zo breng jij heel makkelijk jouw sprekende look aan.

Look 1 is de velvet fashion look. Sprekende blauwe ogen met knallende subtiele, maar volle lippen.

velvetvelvet

Het staat allemaal wel heel mooi beschreven, maar wil jij liever zien hoe alles te werk gaat? Dan hebben wij een filmpje voor je! Hier worden alle stappen, stap voor stap doorgenomen zodat jij het samen met dit stappenplan heel makkelijk een leuke beautylook maakt!

Ben jij helemaal weg van deze beautylook en zou jij het ook graag willen proberen? Dan zou je dat kunnen proberen met de nieuwe producten van LOOkX die in dit stappenplan en filmpje zijn gebruikt. Ze bieden vier verschillende kleuren metallic oogschaduw in de kleuren paars, bruin, groen en blauw. Zo heeft iedere gelegenheid zijn eigen kleur.

Deze oogschaduws zijn te koop voor € 7,55. Je ooglook maak je helemaal af met de eyeliner € 17,35. Verder bieden ze twee intense lipsticks voor € 15,50 en extreem verzorgende lipgloss voor € 17,95, speciaal voor de wintermaanden.

makeup

Ga jij deze look ook proberen?

Door: Jitske